Windows Vista Mac OS X Karşılaştırması
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Windows Vista Mac OS X Karşılaştırması
Buyrun vista ve mac Os x karsılastırması gerçekten benzerlikler söz konusu sizlerin fikri nedir arkadaslar...
Link
Buyrun Video
http://dosyam.net/?id=9kmpav
Rar pass:www.sordum.net
Alıntıdır
Saygılarımla
Link
Buyrun Video
http://dosyam.net/?id=9kmpav
Rar pass:www.sordum.net
Alıntıdır
Saygılarımla
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 10224 kez
ne yazikki Microsoft millete yasal kulanin diye uyarilar yaparken , kendi sisteminde kullandigi kodlarin hemen hemen tamanina yakini calma , nedenmi:
1.Pencere sistemini bulan baska bir yazilimci : kullanan Microsoft
2.Media player in icindeki kodlar Soundforge yazilimindan calinmis ve bu is icin Microsoft zamanin en ünlü ilaçerini kullanmis , adam da gizli bir sekilde kendi imzasini kodlarin icine koymus ve bu olay patlak verdi
3.Dos u terketmeye calisan Microsoft bunun icin linux kodlarindan faydalanmis
4.meshur programlari olan Excel in kodlarinin calinti oldugu ortaya cikti ve Microsoft bilmem kac milyon dolar tazminata mahkum oldu
5.Su an Vistadaki gerek görünüm gerekse cam özelligi , cok daha önceden hem linux hem mac hemde bir yazilim sirketi tarafindan kullanildi ama reklami yapilmadigi icin ragbet görmedi (kisacasi Microsoft yine caldi)
....
Yukaridaki saydiklarimin hepsi ayrica bilmedigimiz daha bircogu kanitlanmis ve Microsoft Milyonlarca dolar tazminat ödemeye mahkum edilmistir .
simdi gelde Buradan xp yi veya Vista yi download a sunma
1.Pencere sistemini bulan baska bir yazilimci : kullanan Microsoft
2.Media player in icindeki kodlar Soundforge yazilimindan calinmis ve bu is icin Microsoft zamanin en ünlü ilaçerini kullanmis , adam da gizli bir sekilde kendi imzasini kodlarin icine koymus ve bu olay patlak verdi
3.Dos u terketmeye calisan Microsoft bunun icin linux kodlarindan faydalanmis
4.meshur programlari olan Excel in kodlarinin calinti oldugu ortaya cikti ve Microsoft bilmem kac milyon dolar tazminata mahkum oldu
5.Su an Vistadaki gerek görünüm gerekse cam özelligi , cok daha önceden hem linux hem mac hemde bir yazilim sirketi tarafindan kullanildi ama reklami yapilmadigi icin ragbet görmedi (kisacasi Microsoft yine caldi)
....
Yukaridaki saydiklarimin hepsi ayrica bilmedigimiz daha bircogu kanitlanmis ve Microsoft Milyonlarca dolar tazminat ödemeye mahkum edilmistir .
simdi gelde Buradan xp yi veya Vista yi download a sunma
En son velociraptor tarafından 01 Şub 2007, 15:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4
Üretici olmadiklari icin (Sadece caldikalri icin) hergün yama cikarmak zorunda kaliyorlar , ayrica teknoloji adina birsey yapamadiklarindan , rakip sirketleri satin alarak hazir teknolojiye konuyorlar , Vista cikarmaya kalktilar 5 yil sürdü , ee calmak kolay da gelistrirmek zordur , öyle kala kalirsin. Kisacasi tamamen faso fiso ve Reklamdan olusan bir sirket , ama cok güzel bir pazarlama ve isletme stratejileri var (USA hükümeti destegi ile) hükümet neden bunlari destekliyor: cünkü windowsun heryere girmesi demek heryerde USA ajanlari var demektir , bunlarin kullandigi az ajan yazilim cikmadi kodlarinin icinden (belkide windowsun kapali bir kutu olmasinin temel bir nedeni de budur) , unutmayalim ki biz windows kullanicilarinin günlük kaydi tutuluyor , benim yaptigim her upload ve download + resmim aliskanliklarim , Msn konusmalarimin kayitlari günü gününe tutuluyor ama millet farkinda degil , (gamze özcelik olayinda bile adamin msn kayitlarinin dökümü mahkeme karari ile USA dan istendi ve hepsi incelendi , hani kayit tutulmuyordu=? )
ayrica en iyi antivirüs kabul edilen Sygate yi de Microsoft satin aldi , onlar almadan önceki sürümünü kullaniyorum ve buyrun asagidaki ekran görüntüm:

Görüldügü gibi NT kernel ve birkac sistem bileseni sürekli internete bagli artik ne gönderiyor orasini sadece allah bilir
ayrica en iyi antivirüs kabul edilen Sygate yi de Microsoft satin aldi , onlar almadan önceki sürümünü kullaniyorum ve buyrun asagidaki ekran görüntüm:

Görüldügü gibi NT kernel ve birkac sistem bileseni sürekli internete bagli artik ne gönderiyor orasini sadece allah bilir
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Adminim hazır bundan bahsetmisken hiç bir yolu yokmu microsoftun biz kullanıcıların kayıtlarını tutmaması için tek çözüm intrenet baglantısının olmamasımı microsoftun bir çok ajanı nı siliyoruz sizde biliyorsunuz onlar acaba ne kadar dogru bunlar açıkacsı ben yapayalnız bir pc istiyorum eminim hrekez de benim gibi düsünüyordur
Saygılarımla
Saygılarımla
söyle ki:
Mac OS X yeni bir sistem degil..
Vista ise yeni çıktı sayılır..
Mac OS X'in Vista ile kıyaslanmayacak kadar üstünlügü var..
Ki kimin kimden ne çaldıgını gayet iyi biliyorsunuz..
Birbirinden ayrı 2 platform..
Biri digerinden çok daha üstün.
Hakkında biraz arastırma yaparak ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız.
Kolay gelsin..
Mac OS X yeni bir sistem degil..
Vista ise yeni çıktı sayılır..
Mac OS X'in Vista ile kıyaslanmayacak kadar üstünlügü var..
Ki kimin kimden ne çaldıgını gayet iyi biliyorsunuz..
Birbirinden ayrı 2 platform..
Biri digerinden çok daha üstün.
Hakkında biraz arastırma yaparak ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız.
Kolay gelsin..
- velociraptor
- Yottabyte4
neyazikki yok internete baglanmasak bile bunlar donanimcilarla anlasip gizli Wlan (kablosuz internet) koydurturlar her Pc ye gene calarlar (Her Laptopta wlan in standart hale geldigini unutmayalim) , geleim ajan isine benim ayrintili bir yazim vardi asagida:
https://www.sordum.net/main/adim_adim/adim_1/casus.htm
ama bunlar %1 i
https://www.sordum.net/main/adim_adim/adim_1/casus.htm
ama bunlar %1 i
Bu bakımdan is degisiyor iste..HSNC yazdı:açıklaman için tsk ederim simdi daha iyi anladım saol ama ne yazı ki microsoft yazılımları daha çok ragbet görüyor apple a göre dimi??
Microsoft 1980'lerin basından beri Windows'u üretiyor..
Apple o zamandan beri üretmiyor, daha genç ama dinamik...
Bir kullanan Mac OS'tan vazgeçemiyor.
edit: alıskanlık meselesi bir bakıma..
Hatta bir yerde isletim sistemlerinin kullanılma oranına dair bir istatistik bulmustum.. Ama linkini simdi bulamıyorum..
Açık ara Windows önde..
Kolay gelsin..