Pc de hiç bir sorun yok iken f8 ile enson iyi yapılandırmayı seçtigim de bir de görüyorum ki;
Ethernet driver-Vga driver-Ses kartı driver ve pc camera driver ı siliniyor inanması güç ama sistem den kalkmıyor klasörler silinmiyor fakat tanıtılmamıs bir hal alıyor bende yeni xp kurmus gibi driver ları tanıtıyorum anlatabildim isallah
Merak ettigim xp speed ile bir alakası varmıdır ve de bu sorun neden kaynaklanır..yardımlarınızı bekliyorum simdiden tskkürler
Saygılarımla
Enson İyi Yapılandırma....Sorunu
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 13202 kez
Re: Enson İyi Yapılandırma....Sorunu
Belki o iyi yapilandirma yanlis bir yapilandirmadir , yani Pc lerde hata yapar ve en son iyi yapilandirma olarak o driverlarin olmadigi zamani aklinda tutumustur , sende en son iyi yapilandirma deyince aklinda tuttugu o iyi olmayan yapilandirmayi sana sunuyordur , xpspeed ile hic bir alakasi yoktur , o nedenle bence en son iyi yapilandirma yerine erunt ile alinmis bir yedek cok daha iyi is görürHSNC yazdı:Pc de hiç bir sorun yok iken f8 ile enson iyi yapılandırma
En son velociraptor tarafından 30 Oca 2007, 15:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.