bilgisarayi kapatirkene problem!
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 7388 kez
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 7388 kez
Degerli arkadaslar Lütfen Antivirüs ayarlarinizi kontrol ediniz ve egerki kapanirken floppy i (disket yuvasini) kontrol et secenegi varsa iptal ediniz (ben kendi deyimimle bu secenegi salakca olarak adlandiriyorum) , pc nizin gec kapanmasi disinda hicbirseye hizmet etmemektedir , cünkü siz disket yuvasina bir disketi koyar koymaz zaaten antivirüs yaziliminin otomatik olarak bunu algilayip taramasi gerekir , bu islemi 100 defa da yapsaniz 100 defa da tarayacaktir , ayrica kapanirken disket yuvasinin kontrolü ve disket varsa taranmasi tamamen kullaniciya sanki daha fazla güvenlik hissi verdirmeye calisma disinda bir ise yaramaz (Elbetteki bunlar benim görüslerim)
- editci
- Megabyte3
su an zaten kapanirken floppy'i tara seçenegi saçmalik. ama anlasilan eski aliskanliklarini birakmis degiller. eskide daha modaydi açilirken disketler floppy de unutulursa boot'a virus bulasabiliyor. ama simdi ne disket kullaniliyor ne de floppy. en iyisi floppy kullanilmiyorsa BIOS SETUP'tan floppy'i devre disi birakmak. bosuna açilirken bu donanimi arayip zaman kaybeymesin. iyi çalismalar. bu arada veliciraptor usta bende NOD32 kullaniyorum hiç sorunsuz çalisiyor. bu kadar da yerden yere vurmayin lütfen ..!