Tabikide var bunun yolu ama nedense bunun üstüne gitmiyorlar fazla. simdi bir dosyanın rar sifresi varmı diye su sekilde bakabiliriz. dosyayı indirirken asagıdaki gibi 2 tane dosya çıkar masaüstünde (firefox)
bunlardan bilinmeyen dosya biçimi olan dosyayı 1,2,3 mb (kendiniz belirlersiniz) olunca kopyala diyoruz ve baska bir yere yapıstırıyoruz.
evet asagıdaki gibi baska bir yere kopyaladık inen dosyayı simdi indirme islemini iptal edebiliriz. ve dosyamız dahale orda duruyor dimi.
dosyamız bilinmeyen dosya biçimi olarak kayıt oldu. simdi bunu birlikte aç diyerek winrar ile açıyoruz.aha oda ne bizden sifre istedi. asagıdaki resimdeki gibi.
evet simdi bu dosyanın sifresini bilmiyorsak. baska bir alternatif arıcaz. orası size kalmıs :)
Bu islemden yararlanarak filmlerin kalitesine,türkçe olup olmadıgına ve her türlü ayrıntısına kadar bakabilirsiniz. filmlerin 2. cd sinde denemenizi öneririm çünki 1. cd reklam ile basladıgı için türkçe olup olmadıgını anlayamazsınız :) evet yine aynı islem ile dosyamızı baska bir yere kaydediyoruz ve asagıdaki gibi yine bilinmeyen dosya biçimi diyor.
biz bunuda bs player ile birlikte aç yöntemiyle açıyoruz ve filme bakıyoruz kalitesi nasılmıs diye :) ben departed filmini denemistim ing oldugunu biliyordum zaten öyle çıktı. kaliteye gelince süper bisiy çıktı :) asagıdaki caps den bakabilirsiniz.
Not: ben bu islemi firefox ve bs player kullanarak yaptım baska browserlarda veya video oynatıcılarında çalısırmı bilmiyorum.
Rica: bu konuyu bilgi ve ipuçları baslıgına tasımanızı ve orda sabit baslık yapmanızı rica ediyorum. önemli bir konu oldugunu düsünüyorum.