Kesinlikle katılıyorum çünkü NOD32 pcmi yavaslatmıyor asla. ayrıca rarlı bir dosya yüklerken rarın içini tarıyan baska bi antivirüs programı görmedim( kullandıklarımın arasında )yasarcik yazdı:Nod32 öneriyorum. Avast'ı kaldırdıysan yeniden kurma. Bütün antivir programlarını tek tek denemis biri olarak Nod32 son tercihim (Özellikle bilgisayarın yüksek konfigürasyonlu degilse). Yapısına alısırsan eminim begeneceksin. Yanında firewall da olsun dersen outpost bir numaradır. ZA'dan kurtulduguna iyi ettin çünkü acılar içerisinde açılmaya çalısan laptopum ZA'yı kaldırdıgımda bana minnettar kalmıstı...
bilgisayari acarken bekleme sorunu...
- mavigece
- Megabyte1
- İletişim:
Re: Nods
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
ahh ahh ben hemen hemen popüler olan vürüs programlarının hepsini denedim suan AntiVir PE Premium kullanıyorum ve velociraptar 'un viewtopic.php?t=8193
verdigini indirmenizi tavsiye ediyorum :) suan makinam tertemiz her 2 güne birde kendi kendini güncelliyor otomatik olarak ve sistemde not32 nin bulamadıgı vürüsleri de yakaladı geçen kullanmıstım not32 yi temizledi iyi derken sistemimi dagıttı ama kullanımdan kullanıma fark var :wink:
verdigini indirmenizi tavsiye ediyorum :) suan makinam tertemiz her 2 güne birde kendi kendini güncelliyor otomatik olarak ve sistemde not32 nin bulamadıgı vürüsleri de yakaladı geçen kullanmıstım not32 yi temizledi iyi derken sistemimi dagıttı ama kullanımdan kullanıma fark var :wink:
- editci
- Megabyte3
kaspersky ile Nod32 su anda önde görünüyor pc dostu olarak. kaspersky 6.0'in üst versiyonlari zonealarm gibi islem yaptigindan microsoft gibi örnek: bak duvara tosladik hava yastiklari açilsinmi evet... hayir..! her seyde güvenlik için sorar. :) bilgisayarinizda TuneUP utilities 2007 gibi bir programla tarama yaptirirsan zannederim pc üzerindeki yük kalkacak. anlattiginiza göre bilgisayarinizda bayaga bir çöp tabir edilenlerden var.
Ayrica Nod32 hizlidir.
Ayrica Nod32 hizlidir.
En son editci tarafından 27 Oca 2007, 16:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- ultrailker
- Megabyte2
- ultrailker
- Megabyte2
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
ben bana yararlı olan herseyi överim :) bana yararlı olan baskasına yararlı olacak degilya ama simdi bazı seyleri test ederik ögreniyorum o yüzden biraz ucundan çekin
msl. neleri test ettim..
asus laptopları.
antivir
CTRL+C ve CTRL+V yi
bu uzar gider :D
hı birde pardus da güzeldir çok sevdim o isletim sistemini ama xp den sasamıyorum :)
msl. neleri test ettim..
asus laptopları.
antivir
CTRL+C ve CTRL+V yi
bu uzar gider :D
hı birde pardus da güzeldir çok sevdim o isletim sistemini ama xp den sasamıyorum :)
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 7388 kez
- ultrailker
- Megabyte2
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
- ultrailker
- Megabyte2