Evet aarkadaslar ben kendi kullandıgım pc imde vistayı zaten ilaçlemistim bunu nasıl yaptıgımı diger konularda anlatmıstım bugun hiç bir ilaç yöntemi denemeden update yapmak istedim fakat benim yapmak isetdigim updateleri incelemesini saglamak ve bana bilgi vermesini görmekti ve dedigim gibi de oldu Windows Vista Validation Update Seçenegi en basta yer alıyordu bu bildiginiz gibi isletim sisteminin illegal mi legal mi oldugunu kanıtlamak için gelistirilmis bir yöntem ve ben bunu seçmedim isaretini kaldırdım diger update leri yüklemesini sagladım açıkcası pek yeni update te yoktu tabi microsoft isletim sisteminin yasal olmadıgını kanıtlamak için gelistirdigi bu yöntemin pc ye kurulmadıgını fark edince updatelerin tümünü yayınlarmı orası bilinmez demek istedigim ilaçlenmsi vistalarda bu yöntem ile update yapabiliriz simdilik ilerde Allah kerim...
Sizlre update yapmadan önce windows update ayarlarından incele fakat yüklenmesini bana sor seçenegini resim olarak gösteriyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Saygılarımla
Vista da Updateleri Seçerek Yüklemek(İllegal Vista Ya Çözüm)
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim: