Calınan msn nasıl gerı alınır ?

Msn, Icq, Skype... konularında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

Calınan msn nasıl gerı alınır ?

Mesaj gönderen ccasper »

bu konuda sanırım forumlarda bır sey bulamadım anlayamadıgımda neden baskasnın msn nını calmak ısterler onu bılmmem ama calınan msnımı nasıl gerı alabılırım bu konuda bılgısı olan varmı acaba
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Re: Calınan msn nasıl gerı alınır ?

Mesaj gönderen AykutT »

ccasper yazdı:bu konuda sanırım forumlarda bır sey bulamadım anlayamadıgımda neden baskasnın msn nını calmak ısterler
Lamerlikten..
Diger sorunuzun cevabı da burada:
viewtopic.php?t=5309
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen ultrailker »

Türkiye'de böyle seyler çok göz önünde oldugu için. herkez hackerlara özeniyor ve böyle seylerle zaman geçiriyorlar. dediginiz gibi lamerlelikten baska bisiy degil. hani ben sunun msn ni patlattım oleyyy falan filan. artislikten baska bisiy degil. ya çaldıgınız kisinin msn de onun için hayati önem tasıyan seyler oldugunu farzedin. çok kötü bisiy. bana bazen arkadaslarım soruyor msn çalmamız gerekiyor diye. bende aynen o islerle ilgilenmiyorum diye cevap veriyorum.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 11239 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Forumda calinan msn lere karsi ingilizce bir form vardi , ben bulamadim , (cok ayrintili aramadim ama) bulan olursa buraya eklesin lütfen
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Re@lite »

MSN Patlatma olayı bencede çok saçma bi olay.Bana kalırsa bu hacker bozuntusu mahluklardan korunmak için birden fazla MSN edinin.Örnegin benim üç tane MSN'im var