Windows Xp'yi sabit diskten mi kurmak istiyorsunuz ü Bu islemler icin öncelikle mevcut sabit diskinizde yeni bir bölüm olusturun (partition). (örnegin D:\WiNDOWSXP gibi) Windows XP CD' nizin tüm icerigini bu klasör icerisine kopyalayin. Bu islemlerden sonra Windows 98 icin tasarlanmis ve smartdrv.exe destekli bir bootdisk disketi olusturmaniz gerekir. Elinizde böyle bir dosya bulunmuyorsa internetten arama yapabilirsiniz. CD' niz hazir ise bilgisayarinizi bu disket ile baslatin. Komut penceresi hazir hale geldikten sonra Windows XP'nin bulundugu diskin ismini daha sonra Windows KUR' un bulundugu klasörün adini girin. örnegin, komut penceresine D:\ yada D:\WiNDOWSXP yazabilirsiniz. Bu asamadan sonra smartdrv yazip enter ile onaylayin. smartdrv etkin hale gelmemisse bu islemi arka arkaya tekrar uygulamayi deneyin. Son olarak komut penceresine cd i386 yazin ve onaylayin. Windows XP' yi kurmak icin ise winnt yazip enter ile onaylamak yeterli. olacaktir.
ALINTIDIR (Denenmedi)
Windows Xp'yi Sabit Diskten Kurmak
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12656 kez
- samatya
- Byte2
Ben bunu denedim.Xp ilk ciktigi zamanlardan beri bu sekilde kuruyordum.Ayni islemi Xp cd si CdRom da olarak da yapabilirsiniz. Cd ye göre daha hizli kurulmaktadir.
Bu sekilde kurmak isteyenler icin SmardDrv li WinMe baslangic diski ni rapid e atip linki verecegim.
------(geçersiz link)------ 16062353/SistemDisketi.rar.html
Bu sekilde kurmak isteyenler icin SmardDrv li WinMe baslangic diski ni rapid e atip linki verecegim.

En son samatya tarafından 21 Mar 2006, 18:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4
- szarex
- Byte1
- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4
Elimdeki databanktan sadece asagidakileri buldum:
Window XP'yi Agdan Yüklemek
1)Ag istemcisi ön yüklenir..
2)dagitim sunucusuna baglanilir..
3)winnt.Exe yada Winnt32.Exe calisrilir. ve $win_nt$.~/S gecici dizin olusturulur XP kur dosyalari bu gecici dizine kopyalanir.
4)window xp yüklenilmeye baslar
Window XP'yi Agdan Yüklemek
1)Ag istemcisi ön yüklenir..
2)dagitim sunucusuna baglanilir..
3)winnt.Exe yada Winnt32.Exe calisrilir. ve $win_nt$.~/S gecici dizin olusturulur XP kur dosyalari bu gecici dizine kopyalanir.
4)window xp yüklenilmeye baslar
disketle dosta acilinca hdd ntfs oldugu icin görmüyor,hdd nin fat32 mi olmasi lazim,yada benmi yapamadimSamatya yazdı:Ben bunu denedim.Xp ilk ciktigi zamanlardan beri bu sekilde kuruyordum.Ayni islemi Xp cd si CdRom da olarak da yapabilirsiniz. Cd ye göre daha hizli kurulmaktadir.
------(geçersiz link)------ 16062353/SistemDisketi.rar.html