Internet Download Accelerator ayarlari ?
- Oxygen
- Kosovalı
Internet Download Accelerator ayarlari ?
arkadaslar Firefox'ta ben hep bu FlashGet kunlandim ama Internet Download Accelerator ile rapid linklerini indirebiliyormus.. yani harfleri yazinca indirme basliyormus.. ama bunu icin kucuk ayar yapilmasi gerekiyor (indirdigim siteden okudum).. bu ayarlari nasil yapariz.. bilen varmi arkadaslar..
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12471 kez
- Oxygen
- Kosovalı
Bencede yarida kalirsa devam etme sansi yok.. ben hiz icin kunlanmiyorum.. benim soyle bi derdim var..
Rapidshare linkini tikliyorum, geri sayim basliyor.. verilen harfleri yaziyorum.. son adimda indirmek icin tikladigimda.. indirme baslamiyor.. bu dosya zaten indiriliyor diye mesaj aliyorum.. indirmedigim halde 1 saat beklemek zorunda kaliyorum, cok kez basima geliyor.. oysa bu intrenet downloader indirmek icin tikladigimda kendisi devre giriyor ve linki alip indirmeye basliyor.. o acidan ben denemek istedim ve kurdum.. ve gordugum kadariyla basarili cikti.. yani bu dosya zaten indiriliyor mesajini dinlemiyor, indirmeye basliyor.. :D
Rapidshare linkini tikliyorum, geri sayim basliyor.. verilen harfleri yaziyorum.. son adimda indirmek icin tikladigimda.. indirme baslamiyor.. bu dosya zaten indiriliyor diye mesaj aliyorum.. indirmedigim halde 1 saat beklemek zorunda kaliyorum, cok kez basima geliyor.. oysa bu intrenet downloader indirmek icin tikladigimda kendisi devre giriyor ve linki alip indirmeye basliyor.. o acidan ben denemek istedim ve kurdum.. ve gordugum kadariyla basarili cikti.. yani bu dosya zaten indiriliyor mesajini dinlemiyor, indirmeye basliyor.. :D