Internet Download Accelerator ayarlari ?

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Oxygen
Kosovalı
Kosovalı

Internet Download Accelerator ayarlari ?

Mesaj gönderen Oxygen »

arkadaslar Firefox'ta ben hep bu FlashGet kunlandim ama Internet Download Accelerator ile rapid linklerini indirebiliyormus.. yani harfleri yazinca indirme basliyormus.. ama bunu icin kucuk ayar yapilmasi gerekiyor (indirdigim siteden okudum).. bu ayarlari nasil yapariz.. bilen varmi arkadaslar..
Kullanıcı avatarı
Oxygen
Kosovalı
Kosovalı

Mesaj gönderen Oxygen »

arkadaslar haletim olayi... hata bendeymis.. default yapmayi unutum cunku hem flashget hem download manager yuklu.. flashget defaultu, degistirip download manageri default yaptim :wink:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12471 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Fakat benim fikrimce eger yarida kalirsa devam etme sansi yok yani , hiz icin denenecekse belki bir katki saglar, (Not:Internet Download Accelerator hic kullanmadigim bir program)
Kullanıcı avatarı
Oxygen
Kosovalı
Kosovalı

Mesaj gönderen Oxygen »

Bencede yarida kalirsa devam etme sansi yok.. ben hiz icin kunlanmiyorum.. benim soyle bi derdim var..
Rapidshare linkini tikliyorum, geri sayim basliyor.. verilen harfleri yaziyorum.. son adimda indirmek icin tikladigimda.. indirme baslamiyor.. bu dosya zaten indiriliyor diye mesaj aliyorum.. indirmedigim halde 1 saat beklemek zorunda kaliyorum, cok kez basima geliyor.. oysa bu intrenet downloader indirmek icin tikladigimda kendisi devre giriyor ve linki alip indirmeye basliyor.. o acidan ben denemek istedim ve kurdum.. ve gordugum kadariyla basarili cikti.. yani bu dosya zaten indiriliyor mesajini dinlemiyor, indirmeye basliyor.. :D