A4-Tech (PK-635M) Webcam sorunu

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
slayer
Byte2
Byte2

A4-Tech (PK-635M) Webcam sorunu

Mesaj gönderen slayer »

Merhaba,

Bu aygıtın win7 sürücüleri yok fakat vista32 ve 64bit sürücüleri var. Kullanma klavuzunda "sürücüsünü yüklemeden önce aygıtı USB portundan çıkarın, sürücüyü kurun, PC'yi reboot edin ve aygıtı takın diyor". Aynen böyle yapıyorum, reboot sonrasında webcam kullanılabilir duruma geliyor, MSN ile sorun olmuyor. Fakat bir dahaki reboot işleminden sonra aygıt yöneticisinde aygıt sorunsuz bir şekilde görünmesine rağmen, MSN aygıtı göremiyor. Ayrıca orjinal capture alma(HCAP) eklentiside aygıtı göremiyor. Aygıtı USB portundan söküp yeniden takınca sorun çözülüyor. Buna hiçbir anlam verebilmiş değilim.

NOT : XP pro SP2 ve SP3 ile sorun yok. Aynı sorun vistadada vardı. Aklıma XP sürücüsü ile denemek geldi ama Win7 Ultimate sistemine bir zarar vermekten korkuyorum.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19124 kez

Re: A4-Tech (PK-635M) Webcam sorunu

Mesaj gönderen velociraptor »

sürücü dosyalarini tikladiginda salt okunursalar bu salt okunurlugu kaldirip dene
Kullanıcı avatarı
slayer
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen slayer »

Bunun olacağını sanmam çünkü, windows update ile Vmicro sürücülerinde de aynı sıkıntı oluşuyor. Ama ben yinede tecrübeye kulak verip akşam eve gidince ilk iş bunu deneyecem :)
XP sürücüleri için ne diyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19124 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

denemeden bilemeyiz ama %90 ise yaramayacaktir