Ses Karti Driveri Yüklemek istiyorum
-
- Bit
Ses Karti Driveri Yüklemek istiyorum
Arkadaşlar pc de ses aygıtı yüklü değil görünüyor.driver cd de yok elimde Bilgileri yazıyorum driveri yüklemem için yardım ederseniz sevinirim.
INTEL PENTİUM 4A
Anakart:AsusP4SGX-MX
ÇİPSET:SİS650GX
SES BAĞDAŞTIRICISI:SİS 7012 AUDIO DEVİCE
INTEL PENTİUM 4A
Anakart:AsusP4SGX-MX
ÇİPSET:SİS650GX
SES BAĞDAŞTIRICISI:SİS 7012 AUDIO DEVİCE
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9322 kez
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
http://www.sis.com/download/agreement.p ... /download/
üstteki linkte sag altlara dogru bir I accept to the above diye bir yazi önünde bir bosluk var oraya tik koyun ve onaylayin sonrasinda seceneklerden driverinizi indirebilirsiniz
Hatta ben sizin icin upload ettim bile:
üstteki linkte sag altlara dogru bir I accept to the above diye bir yazi önünde bir bosluk var oraya tik koyun ve onaylayin sonrasinda seceneklerden driverinizi indirebilirsiniz
Hatta ben sizin icin upload ettim bile:
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/6461731/a12112d.zip.html
- velociraptor
- Yottabyte4
- jackPot
- Kilobyte2
program rar dosyasi olarak iniyor. onu bi klasör icine at ve sonra o klasör icinde ac. acilan dosyanin icinde sag altta bi setup olucak. programi ordan kurucaksin. kurum islemi bittikten sonra bilgisayarini kapatip acman gerekiyor´ki windows ayarlari yapsin. böyle bi dene bakalim, olmadi baska bi yol denicez. ama önce eski yükledigini sil.
- jackPot
- Kilobyte2
ya sorunun uzamasi beni de rahatsiz etti. simdi $u yolu deniyelim. önce driver`in kalintilarini register`den silelim, o da RegSeeker die bir programla oluyor ( en azindan ben onu bullaniorum ). tüm kalintilar silinince yeniden biraz önce dediim yoku izle. bi de en basta, bilgisayarin kapaliyken tabii ki, ses kartini cikarip bi tak, bakarsin ise yarar. sonra yeniden yükleme islemini yap. eger yeniden hata weriyorsa, hata werdigi anda o resmi foruma koyarsan, yazinin altina, sorunu daha iyi taniriz.
- velociraptor
- Yottabyte4
ilaveten :
bilgisayarimi sag clikleyelim ve özellikler diyelim , acilan ekranda > Donanim > Donanim sihirbazi na girelim,sonrasinda ses video ve oyun kontrolleri gibi birsey olacak(Sound, video and Game controllers)
onun önündeki + isaretine clikleyelim ve Audio codecs in hemen altinda bilesene muhtemelen sizde sari soru isaretli yeri sag clikleyip uninstall diyelim ve sonrasinda Pc yi kapatip acalim , Pc acildiginda yeni donanim bulundu sihirbazi gelecek , burada otomatik arama degil kendim sececegim deyip yolunu da o indirdiginiz dosya olarak gösterin bakalim kuracakmi
bilgisayarimi sag clikleyelim ve özellikler diyelim , acilan ekranda > Donanim > Donanim sihirbazi na girelim,sonrasinda ses video ve oyun kontrolleri gibi birsey olacak(Sound, video and Game controllers)
onun önündeki + isaretine clikleyelim ve Audio codecs in hemen altinda bilesene muhtemelen sizde sari soru isaretli yeri sag clikleyip uninstall diyelim ve sonrasinda Pc yi kapatip acalim , Pc acildiginda yeni donanim bulundu sihirbazi gelecek , burada otomatik arama degil kendim sececegim deyip yolunu da o indirdiginiz dosya olarak gösterin bakalim kuracakmi
- velociraptor
- Yottabyte4
Sorun driver kalintilarinda saniyorum, tekrar uninstall edin ve bu driver e ait nevar ne yoksa silin (aramaya 7012 yazin ve buldugu seyleri + kalsörleri silin), ayrica registry den de aratarak silin , sonrasinda yukaridakini tekrarlayin , eger ingilizceniz varsa ayni sorunun cözümü asagida verilmis.
http://forums.pcworld.co.nz/archive/ind ... 51738.html
http://forums.pcworld.co.nz/archive/ind ... 51738.html