HWXKOR Kopyalanamiyor
-
- Petabyte4
HWXKOR Kopyalanamiyor
Arkadaşlar,XP PRO SP2 CD mi yeni bir CD ye kopyalamak istedim.I386 Klasorünü kopyalarken:HWXKOR Kopyalanamıyor geçersiz MS-DOS işlevi diye hata veriyor ve buklasorün kopyalanması tamamlanamıyor.Yaklaşık 94MB eksik kalıyor.Bu I386 klasörünü nasıl bulurum..??
Teşekkürler..
Teşekkürler..
- mavigece
- Megabyte1
- İletişim:
önce bilgisayar bi kopyala bakalım hata verecekmi?
eğer vermezse cd nin tamamını kopyaladıktan sonra www.sordum.net adresinde adım adım kısmından sp2 entegre başlığı altındakileri uygula
eğer vermezse cd nin tamamını kopyaladıktan sonra www.sordum.net adresinde adım adım kısmından sp2 entegre başlığı altındakileri uygula
- TurkishPower
- Bit
Buyur I386\LANG\HWXKOR.dl_ dosyasi :
Windows Xp Professional Service Pack 2 icin :
Indirmek icin tiklayin.!
Rar Sifresi : turkishpower
Windows Xp Professional Service Pack 2 icin :
Indirmek icin tiklayin.!
Rar Sifresi : turkishpower
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
-
- Petabyte4
Benimde zaten niyetim cd yi yenilemek.Bu aradada ilave edilmiş prog.ları silmek.(winrar 3.2Microsoft Anti spyware,BS Player gibi)Bunların hepsinin yeni sürümleri bende var.CD den bunları çıkarıp kurulum süresini kısaltmak..Sadece windows kalıcak..
Bende öbür pc nin lisanlı cd si var.XP HOME EDİTİON SP1.Bu cd den,lang klasörünü kopyalayıp kullanabilirmiyiz?Bunu şunun için soruyorum,benim cd xp pro sp2,kopya alacağım cd xp home sp1..
Ayrıca Turkish Power arkadaşa teşekkür ederim Lang klasörü için.. :D
Yalnız şöyle bir problem var:HWXKOR Kopyalanamıyor uyarısına tamam dediğim zaman geri kalan dosyalar yüklenmiyor.94 mb eksik kalıyor.Home cd sinden i386 klasörünün tamamını kopyalamam gerekecek.Sorun çıkarmı??
Bende öbür pc nin lisanlı cd si var.XP HOME EDİTİON SP1.Bu cd den,lang klasörünü kopyalayıp kullanabilirmiyiz?Bunu şunun için soruyorum,benim cd xp pro sp2,kopya alacağım cd xp home sp1..
Ayrıca Turkish Power arkadaşa teşekkür ederim Lang klasörü için.. :D
Yalnız şöyle bir problem var:HWXKOR Kopyalanamıyor uyarısına tamam dediğim zaman geri kalan dosyalar yüklenmiyor.94 mb eksik kalıyor.Home cd sinden i386 klasörünün tamamını kopyalamam gerekecek.Sorun çıkarmı??
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
-
- Petabyte4
XP HOME SP1 cd sinden LANG klasörünü olduğu gibi kopyaladım Zandedersem,bendeki boş cd ler 700MB lık.Boyut fazla geliyordu.LANG klasöründen rastgele bazı dosyaları silerek boyutu 682MB ta düşürdüm.Bu şekilde yazdırdım.PC açıkken yeni yazdırdığım cd yi takınca masa üstünde mavi sayfa açılıyor(windows u yükle,bileşenleri yükle gibi).Ancak yeniden başlatınca ''Ön yükleme için bir tuşa basın''seçeneği gelmiyor.Eski xp cd sini takıp yeniden başlatınca ön yükleme seçeneği geliyor.Eksik işlem mi yapıyorum acaba yazdırırken??
Ayrıca ''cmpnents''klasöründe ''PC TABLET'' Klasörü var.Bu klasörü tamamen kaldırıp öyle yazdırmakta bir mahsur var mı?En azından LANG Klasörünü tam olarak yazdırabilirim.. :!:
Ayrıca ''cmpnents''klasöründe ''PC TABLET'' Klasörü var.Bu klasörü tamamen kaldırıp öyle yazdırmakta bir mahsur var mı?En azından LANG Klasörünü tam olarak yazdırabilirim.. :!:
- daddy_cool
- Megabyte3