http://www.amustsoft.com/1-defender/
üstteki plug in ile internet exploreri daha güvenli hale getirebilirsiniz, Adware, spyware, malware, keyloggers, rootkits.... lere karsi daha emniyetli bir browseriniz olsun istiyorsaniz download edip kurunuz.
kurulum sirasinda asagidaki ekrandaki tik i kaldirmaniz tarafimdan tavsiye edilir:
firefox için buna gerek yok çünkü bu programın sağladığı güvenlik zaten hem firefox hemde opera da var bu explorer için mecbur yapmışlar microsoft vista ile uğraşacam derken önceki sürümleri unuttu bu açığı da mecbur başka yazılım şirketleri yapıyo....
ama firefox un pass problemi var son versiyonunda o yüzden özellikle istedim
bir öncekinde yok bu yeni çıkanda pass lerin geçerliliğini sormadan doğrudan girebiliyor
burak_dalkir yazdı:ama firefox un pass problemi var son versiyonunda o yüzden özellikle istedim
bir öncekinde yok bu yeni çıkanda pass lerin geçerliliğini sormadan doğrudan girebiliyor
o zaman seni opera kullanmaya davet ediyorum son sürümü mükemmel ben 1 senedir opera kullanıyorum ve gayet memnunum...
opera RAM den çok yiyor kasılıyo bilgisayarım bir de celeron 1.5 laptop olunca 256 ram le baya bi kasılıyo o yüzden opera kullanmıyom bir ara kullandım çokbeğenmiştim ama kasılınca bişi yapamadım geri kaldırmak zorunda kaldım