CD problemi
- Bekir 65
- Megabyte3
CD problemi
Slm arkadaslar! benim bi kopylanmis Cd var. sonra calistirirsam hep diyo ki,dogru cdyi takiniz. ben aslida dogru cdyi taktim ama yine de yanlislik var
(o cd oyun cd si)!

- Oxygen
- Kosovalı
bildigim kadariyla oyun cd'lerde craclemek lazim.. benim basimada gelmisti oyunu yuklemistim, oyununu acmaya calistigimida dogru cd takiniz mesaj geliyodu..
simdi sen My Computer gir cd ac autoplay olarak degilde sadece open sec.. o cd icerisinde ilaçi olmasi lazim, o ilaçi alirsin oyunu yukledigin klasore koyarsin soru sorarsa evet deyip cikarsin..
simdi oyunu tekrar tikla simdi ve acilmasi lazim..
(ben boyle cozmustum umarim sendede ise yarar)
simdi sen My Computer gir cd ac autoplay olarak degilde sadece open sec.. o cd icerisinde ilaçi olmasi lazim, o ilaçi alirsin oyunu yukledigin klasore koyarsin soru sorarsa evet deyip cikarsin..
simdi oyunu tekrar tikla simdi ve acilmasi lazim..
(ben boyle cozmustum umarim sendede ise yarar)
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- lion
- Kilobyte3
arkadaslar yeni oyunlarda kopya koruması var ve bu oyunları değişik yöntemlerle kırıyolar ve çoğunda cd ile çalıştırmak zorunda kalıyorsunuz şimdi size bir site vereceğim bu sitede no cd ilaçleri var tüm oyunların o exe yi indirin hem oyununuz carklanır hemde cd siz oynarsınız..bu siteyi de heryerde bulamazsınız ona göre :wink:
http://www.gameburnworld.com/

- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim: