2 dk da resim ve müzikli index olusturun

Web tasarım, Web Programlama ve script dilleri konuları buraya
Cevapla
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 946
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:12
Konum: Osmaniye
İletişim:

2 dk da resim ve müzikli index olusturun

Mesaj gönderen PeeRLeeSS » 23 Kas 2006, 22:52

2 dk da resimli müzikli indexler hazırlıyorsunuz bu programla.


Not : Programda kullanacağınız resim ve müzikler, internetten url olarak alındığı için resim ve müzik boşluklarına ,url leri yazmanız gerekmektedir.


Programı İndır:

http://www.itis.i4host.net/indexci/indexci.rar



Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 946
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:12
Konum: Osmaniye
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS » 23 Kas 2006, 22:54

Müzik dinletmek icin
Kod:

<EMBED src="http://www.mp3.aderesi buraya" type=audio/mpeg loop="1" DisplaySize="0" AutoSize="true" ShowStatusBar="0"></EMBED>



Music Code (background)

Bu kodlar sablonda veya yazi eklediginiz yerde kulandiginizda sayfada görünmez..
Kod:

<embed src="http://www.müzik adresi.mp3" autostart="true" hidden="true" loop="1"></embed>



Video Code

Kod:

<embed name="RAOCXplayer" src="http://www.video adresi" type="application/x-mplayer2" ShowStatusBar="0" AutoSize="true" DisplaySize="0" AutoStart="true"></embed>


link kırıkmış ama alternatifini verim dedim :D

Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4
Mesajlar: 153
Kayıt: 10 Ara 2006, 15:24
cinsiyet: Erkek
Konum: Kocaeli / İzmit
İletişim:

index te muzik degılde

Mesaj gönderen ccasper » 11 Ara 2006, 22:16

benım anasayfada bazı reımlerın uzerıne gelınce ses cıkarmasını hangı code ıle yapabılırım acaba sanırım demek ıstedıgımı anlatamadım ama

www.akvaryumruyasi.com

Cevapla