TTnet için web hizlandirici

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

TTnet için web hizlandirici

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

Windows için:

Kod: Tümünü seç

http://www.hizli.ttnet.net.tr/hizli_ttnet_win_en.exe
Mac için:

Kod: Tümünü seç

http://www.hizli.ttnet.net.tr/hizli_ttnet_mac.tar
*Hızlı TTnet Nedir?
Hızlı TTnet Türk Telekom? un Dial-Up müsterileri için sundugu web hızlandırıcı hizmetidir. Hızlı TTnet* erismek istediginiz web sayfasındaki veri yogunluguna baglı yavaslamayı* kendisine özel bir algoritma ile sıkıstırarak ortadan kaldırır ve web sayfalarına çok daha çabuk ulasmanızı* internette daha hızlı sörf yapabilmenizi ve daha hızlı e-posta alıp verebilmenizi saglar.
Hızlı TTnet?le Neler Hızlanır?
Hızlı TTnet sistemi birçok formatta döküman ve online veriyi sıkıstırmakla birlikte asagıda belirtilen özellikteki veriyi hızlandırabilmektedir:

Web sayfaları ? HTML markup ve JavaScript dosyaları
Grafiksel Dökümanlar - JPEG ve GIF görüntülerini içeren grafiksel dökümanlar
Yazı (Text)
E-Posta - SMTP - POP (Microsoft Outlook* Microsoft Outlook Express and Microsoft Exchange)
Hızlı TTnet* birçok formatta döküman ve online veriyi sıkıstırmakla birlikte asagıda belirtilen özellikteki veriyi hızlandırmaz.

· Ses ve görüntü dosyaları (streaming medya)

· Güvenlik unsuru içeren sayfalar - Bankalar ve kredi kartları ile ilgili sayfalar vb.

Hızlı TTnet? in Ek Faydaları
Hızlı TTnet? in Internet kullanımını hızlandırmak dısında getirdigi ilave özellikler asagıda sıralanmaktadır:

Reklam Engelleme (Banner-Ad Blocking); internette surf ederken karsımıza çıkan gereksiz reklamları engelleyerek sayfaların gelis hızını artırır.
Pop-up Pencere Engelleme Reklam ve zarar amaçlı Pop-up pencereleri engeller
Entegre Diagnostik Destek Araçları
Hızlı TTnet Nasıl Yüklenir?

Hızlı TTnet?i yüklemek ve kullanmak için www.hizli.ttnet.net.tr adresinde ?Hızlı TTnet? ikonunu tıklamanız yeterli. Hızlı TTNet Servisini Dial-up baglantı için kullanmıs oldugunuz kullanıcı addı ve sifre ile kullanabilirsiniz.

Hızlı TTnet Nasıl Çalısır?

Dial-up baglantılar ile kullandıgınız Internet erisiminde yazı (text) ve görüntüden olusan web sayfaları bilgisayarınıza telefon hattı vasıtası ile ulastırılmaktadır. Hızlı TTnet* erismek istediginiz web sayfasındaki veri yogunluguna baglı yavaslamayı* kendisine özel bir algoritma ile sıkıstırarak ortadan kaldırır ve web sayfalarına çok daha çabuk ulasmanızı saglar.

Hızlı TTnet sayesinde yüklediginiz dosyalar sıkıstırılarak yükleme süreniz azalır ve bu sayede veri yapısına baglı olarak 5 kata kadar daha hızlı bir Internet erisimine sahip olursunuz.

Adsl de olmuyor Arkadaslar
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

sadece dial up bağlantıları için geçerli acil çünkü yaptığı şey sadece gönderdiği dosyaları bizim değimimizle sıkıştırmak.başka bişi yapmıyor birde eğer bilgisayarında winrar kurulu deilse bir işe yaramıyor çünkü sıkışmış halde gelen dosyaları windows zipi açamıyor...
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Re: TTnet için web hizlandirici

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

ACiLSeRViS yazdı: Adsl de olmuyor Arkadaşlar
teşekkür ederim belirttim zaten .
Kullanıcı avatarı
Mighty Mouse
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Mighty Mouse »

ben yeni farkettim bu programı adsl kullanmama ragmen çok ise yaradıgını düsünüyorum,herkesin denemesini tavsiye ederim
furkani
Bit
Bit

Mesaj gönderen furkani »

Mighty Mouse yazdı:ben yeni farkettim bu programı adsl kullanmama ragmen çok ise yaradıgını düsünüyorum,herkesin denemesini tavsiye ederim
Evet dogru söylüyorsun adslde de ise yarıyor.fakat sadece İ.E de ise yarıyor
firefox da etkili degil.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

biz dsl ciler kullanamaz mı yani arkadaslar???
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Hayır..
Bunlar dial-up'lar için..
Uzun zamandır da var bu programlar.

Kolay gelsin..