ya benım dell dv 2000 laptop var ama ingilizce wındows home edıtıon kurulu bunu nasıl format atmadan tr dil paketini yukleyebılırım
xp yı yenıden kurmaya calıstım suruculerı taradıktan sonra harddısk bulunamadı dıyor
xp türkçelestirme
- daddy_cool
- Megabyte3
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 7388 kez
Arkadaslar ben cok profi degilim ama bende ingilizce xp yi Türkcelestiren bir dil paketi var.Ben kendim sp olmayan xp yi kurup denedim.yaklasik %99 Türkce oldu daha sonrada updateleri Türkce olarak yaptim.sp1 ve sp2 falan hic bir sorun olmadi yaklasik 1 sene kullandim ve memnun kaldim.En güzel tarafi;ister Türkce ister Ingilizce kullanma gibi,iki sansiniz oluyor.Dedigim gibi ben profi degilim, benim bilgisayarda hic sorun yasamadim ve cok memnun kaldim,ama sizin bilgisayarda olusabilecek hatalarin sorumlulugu kendinize aittir.
Indirdiginiz dosyanin icindeki Kullanma Kilavuzunu yükleme yapmadan okuyun size yardimci olacaktir.Yükleme yaptiktan sonra bütün ayarlarinizi Türkce yapmayi unutmayin.
Yeni Türkce XPniz Hayirli Olsun..
Eger bendeki gibi sorunsuz kullanan arkadaslar olursa bir tesekkür eder artik.Hem diger yüklemek isteyen arkadaslara bilgi vermis olursunuz..
------(geçersiz link)------ 18780802/TR_XP.rar.html
Pass: www.sordum.net
SAYGILARIMLA
Indirdiginiz dosyanin icindeki Kullanma Kilavuzunu yükleme yapmadan okuyun size yardimci olacaktir.Yükleme yaptiktan sonra bütün ayarlarinizi Türkce yapmayi unutmayin.
Yeni Türkce XPniz Hayirli Olsun..
Eger bendeki gibi sorunsuz kullanan arkadaslar olursa bir tesekkür eder artik.Hem diger yüklemek isteyen arkadaslara bilgi vermis olursunuz..
------(geçersiz link)------ 18780802/TR_XP.rar.html
Pass: www.sordum.net
SAYGILARIMLA
En son Arman tarafından 01 Mar 2007, 03:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 7388 kez
Merak etmeyin aramizda cok Profiler yok zaaten , bizler kendimzi sadece merakli olarak niteliyoruz , cünkü profesyoneller parasiz , hickimseye yardim etmez , ayrica , Pc dergilerinin Forumlari dahil , hicbiryerde profesyonelleri göremezssiniz, dedimya onlar forum acmaz , acsa bile , üyelik icin bile para isterler :DArman yazdı:Arkadaslar ben cok profi degilim
- bambucya77
- Kilobyte3
Windows XP Multilingual User Interface Pack İngilizce XP yi
Makinanızda kurulu olan ingilizce xp yi formatlamadan Türkçe yapabilirsiniz..
programı çlaıstırdıktan sonra Accept License Agrement' isaretleyip Continue tusuna basıyoruz.
English seçili geliyor biz Türkçe'yi seçip Select language kısmından da Turkish'i seçiyoruz.Ok deyip kurulumu baslatıyoruz. gerisini program kendi hallediyor.
Programı bir arkadasımdan aldım. Kendim deneme fırsatım olmadı ama arkadasım bana çalıstıgını söyledi. Programı kurarken dikkatli olmakta fayda var. Önemli bilgilerinizi yedekelemeyi unutmayın...
Dosya Linki:
download
rar sifresi yoktur.
alintidir denemedim
programı çlaıstırdıktan sonra Accept License Agrement' isaretleyip Continue tusuna basıyoruz.
English seçili geliyor biz Türkçe'yi seçip Select language kısmından da Turkish'i seçiyoruz.Ok deyip kurulumu baslatıyoruz. gerisini program kendi hallediyor.
Programı bir arkadasımdan aldım. Kendim deneme fırsatım olmadı ama arkadasım bana çalıstıgını söyledi. Programı kurarken dikkatli olmakta fayda var. Önemli bilgilerinizi yedekelemeyi unutmayın...
Dosya Linki:
download
rar sifresi yoktur.
alintidir denemedim
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Re: Windows XP Multilingual User Interface Pack İngilizce XP
çekiyorum abi hadi hayırlısı tsk ederim paylasım için..
Saygıalrımla
Saygıalrımla