Son kullanilan programlar

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Son kullanilan programlar

Mesaj gönderen uçs »

Evdeki öbür pc ye xpspeedv11 yükledim,son kullanılan belgelerin gösterilmesi ile ilgili reg kaydını geri almama rağmen son kullanılan prog. gözükmüyor.Birde,saatin yanındaki kullanılmayan prog. gizleyen reg kaydınıgeri almam mümkünmü?
Teşekkürler.. :)
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

başlat çubuğuna sağ tıkla özellikler de etkin olmayan simgeleri gizle seçeneği var. o
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

O pencere xpspeddv11 le pasifleştirilmiş durumda.Bunu aktif edecek kaydı istiyorum.. :(
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9323 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

xpspeed in aldigi yedek registry kaydini geri yüklemeyi bir deneyin , cünkü inaktif sembolleri geri getiren deger bende de v11 yüklü oldugu icin elimde yok
ayrica son kullanilan belgeler ile son kullanilan program reg kayitlari farklidir ,
Klasik olmayan menüdeki son kullanilan program kaydini geri getiren .reg degeri asagidadir:

Son kullanilan Programlarin tekrar gösterilmesi:
https://www.sordum.net/main/download/reg ... ograml.reg
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

velociraptor yazdı:xpspeed in aldigi yedek registry kaydini geri yüklemeyi bir deneyin , cünkü inaktif sembolleri geri getiren deger bende de v11 yüklü oldugu icin elimde yok
ayrica son kullanilan belgeler ile son kullanilan program reg kayitlari farklidir ,
Klasik olmayan menüdeki son kullanilan program kaydini geri getiren .reg degeri asagidadir:

Son kullanilan Programlarin tekrar gösterilmesi:
https://www.sordum.net/main/download/reg ... ograml.reg
Kusura bakma hocam karıştırdım,son kullanılan prog.olacaktı.Neyi aradığımı anladınız teşekkür ederim.. :D
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Xpspeed in aldığı kayıtları geri yüklediğimiz zaman,v11 ayarları tamamen bozulmuş olmuyormu? :(
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

evet fakat sizin icin inaktif ikonlarin gizlenmesi cok önemliyse , ne yazikki simdilik baska secenek yok , aslinda ben her versiondan sonra ilgili versionun kaynak kodlari diye veri yedeklerim , fakat birsekilde bu sefer kayitlari silmisim , yani kayitlarin originalleri elimde simdilik yok
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Hayır öönemli değil,sadece gözüm fazla kalabalığa alışık değil de ondan.Bakarsın birgün bulabilirsiniz..
İyi çalışmalar.. :D
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

isteginiz yerine getirilmistir, asagidaki reg kaydi ile kullanilmayan iconlar tekrar inactive olabilir

inactive iconlar tekrar gizlensin:
https://www.sordum.net/main/download/reg ... e_icon.reg
En son velociraptor tarafından 20 Kas 2006, 19:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

velociraptor yazdı:isteginiz yerine getirilmistir, asagidaki reg kaydi ile kullanilmayan iconlar tekrar inactive olabilir

inactive iconlar tekrar gizlensin:
https://www.sordum.net/main/download/reg ... _icons.reg
Hocam olmadı,etkin olmayan simgeleri gizle kutusu pasif.Linkten indirdim,çift tıklayıp çıkan uyarılara evet dedim,yeniden başlattım.Olumsuz.Verdiğin link üzerinde tıkladım,çalıştır,çıkan uyarıya evet dedim,yeniden başlattım,yine olumsuz..!! :(
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

ilginc, bende v11 kullaniyorum ve bende bu bu özellik aktif , acaba baska bir software mi buna neden oldu , registry ile ilgili baska bir software kullaniyormusunuz=?
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

velociraptor yazdı:ilginc, bende v11 kullaniyorum ve bende bu bu özellik aktif , acaba baska bir software mi buna neden oldu , registry ile ilgili baska bir software kullaniyormusunuz=?
Hocam ne demek istediğini anlıyamadım!! :(
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

yani xpspeed disinda registry ayarina yardimci olan bir software varmi demek istedim , mesela: tune up utilities...
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

velociraptor yazdı:yani xpspeed disinda registry ayarina yardimci olan bir software varmi demek istedim , mesela: tune up utilities...
TuneUp Utilities var,regseeker var.Dün gece v11 in reg kayıtlarını geri alayım dedim,pc kitlendi,masa üstü ortadan kalktı.Başlangıç seceneklerinden,en iyi yapılandımayla denedim olmadı.Güvenli modda denedim hiç açılmadı.Ctrl+Alt+Delete ile baktığımda 35 olan işlem sayısı 22 ye düşmüştü.Bende format attım yavaş yavaş prog.lari kurmaya çalışıyorum.. :)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Durum icin üzgünüm ama xpspeed ten kaynaklanmis olsa bende de o kismin deaktif olmasi lazimdi oysa bende aktif asagida:

Resim

yedegi geri alirken kilitlenme sebebi belkide system Restore dir , ben her formattan sonra ilk is olarak durdururum system restoreyi , fakat ilginc yinede :roll: