yazici sorunu

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
kutsisungur
Byte1
Byte1
Mesajlar: 41
Kayıt: 16 Mar 2006, 16:31

yazici sorunu

Mesaj gönderen kutsisungur » 14 Kas 2006, 14:28

usta benim yazicilar kayboldu. agdan baglandıgım ve bilgisayarima baglı birer adet yazici xpspeed v.11 den sonra calısmıyor.yazici ekle dedigimde "islem tamamlanamadı yazici kuyruklama hizmeti calısmıyor" uyarisi veriyor.



Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 931
Kayıt: 16 Mar 2006, 08:55
cinsiyet: Erkek
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece » 14 Kas 2006, 14:37

dostum başlat programlar xpspeedi bul oradan ayarlara gel.
ve açılan sayfada aşağıdakini bul...

Resim

Kullanıcı avatarı
kutsisungur
Byte1
Byte1
Mesajlar: 41
Kayıt: 16 Mar 2006, 16:31

Mesaj gönderen kutsisungur » 14 Kas 2006, 14:48

tbu ayari biliyorum bu sadece paylasimdaki bilgisayarlari gormeni sagliyor. benim sorunum farkli. agdaki bilgisayarlari goruyorum ama yaziciyi paylasamiyorum. paylasimi gectim kendi makinama bagli yazıcıda yazıcı ekle dedigimde eklenmiyor. yazici kuyruklama hizmeti calismiyor dior. sabah calisiyordu v.11'i yukledikten sonra bu sorun cikti.

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 28587
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 14 Kas 2006, 15:09

bu sorun v10 da varmiydi yoksa ilk defa mi xpspeed i kullaniyorsunuz

Kullanıcı avatarı
kutsisungur
Byte1
Byte1
Mesajlar: 41
Kayıt: 16 Mar 2006, 16:31

Mesaj gönderen kutsisungur » 14 Kas 2006, 15:15

xpspeed v.6 dan beri kullanıyorum. uzun zamandir foruma uyeyim.. ayrica verdiginiz hizmet icin tesekkurru bir borc bilirim.. az evvel sorunumu giderdim. 22. Microsoft Harici servisleri kapatalim secenegini tavsiye ettiginiz gibi yapmistim. sanirim sorunu cıkaran burasi. az evvel tekrar ayni yere gelip ayarlarimi eski hale getirdim ve düzeldi.

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 28587
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 14 Kas 2006, 15:30

Cözüm paylasimi icin tesekürler , ayni sorunu olusacak olanlara kaynak olarak bu baslik gösterilecektir , acikcasi printerim olmadigi icin denemelerimde gözden kacirmisim .

Cevapla