Internet hizinizi maxsimal verimli hale getirmek icin !
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
arkadaşlar sen iyi bilirsin ben iyi bilirim yok bu forum hepimizin herkez gönlünden geldiği kadar yardım ediyor bilgisini paylaşıyor velociraptor adminimiz bizi bir arada tutuyor bilgisini ve aklını kullanıyor ona düşen görev bizden daha fazla o yüzden ona hak veriyorum.Bilgisiyle kişiliğiyle kendini kanıtlayan birisidir gözümde,öyle kalacakta emeği geçen geçmeyen forumda üyeliği bulunan birdafa girip birdaha girmeyen tüm üylerimizi canı gönülden kutluyorum nedeni onlarlar olmasa biz olmazdık biz olmasak(üyeler) bu forum olmazdı en doğrusu velociraptor olmasa biz bir arada olmazdık..
-
- Petabyte4
Fazla söze gerek yok,katılıyorum.. :)PeeRLeeSS yazdı:arkadaşlar sen iyi bilirsin ben iyi bilirim yok bu forum hepimizin herkez gönlünden geldiği kadar yardım ediyor bilgisini paylaşıyor velociraptor adminimiz bizi bir arada tutuyor bilgisini ve aklını kullanıyor ona düşen görev bizden daha fazla o yüzden ona hak veriyorum.Bilgisiyle kişiliğiyle kendini kanıtlayan birisidir gözümde,öyle kalacakta emeği geçen geçmeyen forumda üyeliği bulunan birdafa girip birdaha girmeyen tüm üylerimizi canı gönülden kutluyorum nedeni onlarlar olmasa biz olmazdık biz olmasak(üyeler) bu forum olmazdı en doğrusu velociraptor olmasa biz bir arada olmazdık..
- daddy_cool
- Megabyte3
bir laf ettim bir polemiktir almış başını gidiyor.Yaw arkadaşlar siz benim öyle dediğime bakmayın.Tabiki dediğim gibi değil.Velociraptor adminim birçok yerde kendini ispatlamış ve bilgisiyle gerçekten göz dolduran birisi.Fakat zaten yukarıda kendisi de yazmış ben bunu test etmedim bilmiyorum diye.Ki zaten kendisi de bu tür programlarla sanırım pek de ilgilenmiyor.Bu yüzden sadece ufak bi şakaydı benimkisi.Tabiki herkesin uzman olduğu veya daha çok bildiği konu farklıdır.Bu yüzden bir kimse her konuda, herzaman, herkesten daha bilgili olamaz. Ben orda velociraptor adminime öyle takılmıştım işte... zaten :D ifadeleri de koydum oraya.
Yani o dediklerim yanlış anlaşılmasın...
Yani o dediklerim yanlış anlaşılmasın...