Nerde hata yapiyorum (HDD format Çözüldü)
- mavigece
- Megabyte1
- İletişim:
Nerde hata yapiyorum (HDD format Çözüldü)
arkdaşlar bi makina geldi elime format atılıp sistem kurulacak dendi.
hddyi aldım benim makinaya takıp başladım formata.daha sonra sistem falan filan. hazırladım.birtek anakart driverleri falan kaldı.hdd'yi çıkartıp diğer makinaya taktım.hddyi görmedi.cd'den boot etmeye çalıştım. boot ... CD_ROM yazar ya onun altında no emulation yazdı. daha sonra kur dosyalara inceliyor yazısı çıkıyor. ekran kararıyor öle kalıyor..
ne yapmam gerekir?
hddyi aldım benim makinaya takıp başladım formata.daha sonra sistem falan filan. hazırladım.birtek anakart driverleri falan kaldı.hdd'yi çıkartıp diğer makinaya taktım.hddyi görmedi.cd'den boot etmeye çalıştım. boot ... CD_ROM yazar ya onun altında no emulation yazdı. daha sonra kur dosyalara inceliyor yazısı çıkıyor. ekran kararıyor öle kalıyor..
ne yapmam gerekir?
En son mavigece tarafından 16 Kas 2006, 12:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
ben sanarak yaptığın hata hdd yi çıkarıp başka bir bilgisayarda win kurman şimdi senin chip setinle onun chip seti bir değil ama hdd yi görmemesini anlamadım belki jumperlerden olabilir veya biosu sıfırla bir de öyle dene ama en iyi atılan format tüm herşeyiyle bir olanıdır yani hdd yi başka yerde atıp da gelirsen sorun çıkarır bence mavi ekran gelmesi lazım .
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 10229 kez
Tam olarak benim yazacagimi yazmis baska birseye gerek yok sanirim :wink:ACiLSeRViS yazdı:ben sanarak yaptığın hata hdd yi çıkarıp başka bir bilgisayarda win kurman şimdi senin chip setinle onun chip seti bir değil ama hdd yi görmemesini anlamadım belki jumperlerden olabilir veya biosu sıfırla bir de öyle dene ama en iyi atılan format tüm herşeyiyle bir olanıdır yani hdd yi başka yerde atıp da gelirsen sorun çıkarır bence mavi ekran gelmesi lazım .
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 10229 kez
iyi de balkide Hdd bozuktur, ben olsam takardim slave olarak görünce hemen sag clikler format derdim ve baklerdim bakalim error verecekmi diye
yani: keni Pc ni ac HDD in yaninda bosta bir kablo olacak onu o formatlamak istedigin HDD e tak zaaten hemen taniyacaktir , icindeki bilgileri hemen söyle bir gözden gecir (bunu ben demedim :) ) sonrada o HDD in senin Pc inden görünen ismine sag clickle ve format de , bakalim ne olacak
yani: keni Pc ni ac HDD in yaninda bosta bir kablo olacak onu o formatlamak istedigin HDD e tak zaaten hemen taniyacaktir , icindeki bilgileri hemen söyle bir gözden gecir (bunu ben demedim :) ) sonrada o HDD in senin Pc inden görünen ismine sag clickle ve format de , bakalim ne olacak
En son velociraptor tarafından 14 Kas 2006, 00:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.