Türk Telekom'dan yeni hizmet

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8072
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek

Türk Telekom'dan yeni hizmet

Mesaj gönderen uçs »

Resim

Türk Telekom'un, 15 kişiye kadar katılımcı ile aynı anda telefon üzerinden telekonferans görüşmesi yapılmasını sağlayan TeleToplantı Servisini müşterilerinin hizmetine sunmaya başladığı bildirildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, bu servisle kullanıcıların, seyahat maliyetlerini kısarak farklı lokasyonlardaki müşteri ya da çalışma arkadaşlarıyla telefon üzerinden rahatlıkla görüşme yapabildikleri belirtildi.

Yapılan açıklamada, tüm ev, iş ve mobil telefonlardan erişilebilen ve yurt dışından da aranabilen TeleToplantı servisinin, farklı coğrafyalarda çalışan kişi ve kurumlara minimum zaman ve maliyetle toplantı yapma olanağı sunduğu, ayrıca öğrencilerin ortak proje veya ödev çalışması yürütmesine ve farklı şehirlerde hatta ülkelerde yaşayan akrabaların aynı anda görüşmesine de imkan sağlayarak Türk Telekom müşterilerinin hayatını kolaylaştırdığı kaydedildi.

Açıklamada, herhangi bir teçhizat yatırımı gerektirmeden kolayca kullanılabilen TeleToplantının, katılımcıların bulundukları yerden toplantı alanına ulaşmak için harcadıkları zaman ve maliyetten de tasarruf sağladığı ifade edildi.

Sözleşme ya da üyelik koşulu gerektirmeyen TeleToplantı servisinden yararlanmak isteyenlerin, 4441444'ü arayarak veya www.teletoplanti.com adresine tıklayarak bir TeleToplantı açma şifresi ve TeleToplantı katılma şifresi almaları, sonrasında ise TeleToplantı'nın tarihini, saatini ve katılma şifrelerini davetlilere iletmesi gerektiği hatırlatıldı.

Toplantıyı organize eden kişinin, davetlilere verilen saatte 444TPLT (4448758) numaralı TeleToplantı merkezini arayarak ve açma şifresini girerek toplantıyı başlatabildiği belirtildi.

TeleToplantı servisini arayan her katılımcının, yurt içi ve yurt dışı görüşme ücretini, kendi tarifesi üzerinden sabit hatları arama ücreti olarak kendi operatörüne, Türk Telekom aboneleri ise yurt içi görüşme ücreti olarak ödediği kaydedildi.

veteknoloji
Kullanıcı avatarı
Devils
Kilobyte4
Kilobyte4
Mesajlar: 690
Kayıt: 31 Ağu 2007, 23:27
cinsiyet: Erkek

Re: Türk Telekom'dan yeni hizmet

Mesaj gönderen Devils »

Güzel paylaşım .
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 46482
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 4609 kez
Teşekkür edildi: 3923 kez

Re: Türk Telekom'dan yeni hizmet

Mesaj gönderen velociraptor »

tt nt , insanlari yolunacak birer kaz olarak görmekten vazgecmedigi sürece istedigi yeniligi yapsin hic ilgimi cekmez
Cevapla