Ses problemi var

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Cevapla
Hamido
Bit
Bit
Mesajlar: 24
Kayıt: 23 May 2006, 19:14

Ses problemi var

Mesaj gönderen Hamido » 29 Eyl 2006, 18:39

merhaba sordum.com ailesi,

yine bir derdimiz var.. dedik bunu cözse cözse sordum.com cözer dedik..
simdi bizim arkadasin bilgisayirindan ses gelmiyor.. yani AC 97 yükledik olmuyor..Everest yükledik olmuyor...
kablolarda hersey ok ama sorun ses de... :(


yardimci olun lütfen



Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1478
Kayıt: 15 Mar 2006, 16:40

Mesaj gönderen drog_1 » 29 Eyl 2006, 18:43

sevgili Hamido
soru o kadar kapalı ki

mümkünse bir iki görüntü ya da hata mesajı verirsen
hepimize daha kolay olur
ses kontrol paneli
donanım penceresi vs gibi...

elimizden geleni yaparız...

dalgacının biri düğmeye bas derse de şaşırma....ama gene de açma düğmesine bak(şaka,şaka)

Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2308
Kayıt: 15 Mar 2006, 10:10
cinsiyet: Erkek
Konum: Muğla / Bodrum / Gümbet
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir » 29 Eyl 2006, 19:04

hata mesajı oldugunu düşünmüşsün drog abi ama ben öle olduğunu sanmıyorum çünkü aynı şey benimde başıma geldi sanırım ben sana problemin ne olduğunu söyliye-bilirim ynei pc lerin çoğunda ac97 nin yanında gelen soundmax programı normal ses kartını bazen 5+1 yada 7+1 gibi görüyor ve bunun yüzünden ses alamıyorsun. soundmaz programının equalizer ayarları ile oyna o şekilde bulabilirsin yani ses ondan sonra gelecektir yine gelmiyorsa problem ses kartındadır
En son burak_dalkir tarafından 29 Eyl 2006, 19:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2308
Kayıt: 15 Mar 2006, 10:10
cinsiyet: Erkek
Konum: Muğla / Bodrum / Gümbet
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir » 29 Eyl 2006, 19:13

abi çok özür dilerim hemen editledim

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 28201
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 29 Eyl 2006, 22:23

Buraga katiliyorum , birgün arkadasin pc sine yeni ses sistemi kurduk yok calismiyor , hemde ne yaptiysak olmadi , ses sitemini aldigimiz yere götürdük orada hersey normal , aradik taradik hersey normal görünüyor , en sonunda aklima ilk önce ´bakmam gereken birsey geldi , ilginc ama ayarlardan ses sonuna kadar kisik ti (nasil olmus kim kismis mechul), :D

Hamido
Bit
Bit
Mesajlar: 24
Kayıt: 23 May 2006, 19:14

Mesaj gönderen Hamido » 01 Eki 2006, 02:25

dostlarim problem kaldirilmistir...

hersey sorunsuz calisiyor

Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2308
Kayıt: 15 Mar 2006, 10:10
cinsiyet: Erkek
Konum: Muğla / Bodrum / Gümbet
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir » 01 Eki 2006, 10:25

sevindim hamido başarılar

Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1389
Kayıt: 14 Nis 2006, 15:03
cinsiyet: Erkek
İletişim:

Mesaj gönderen daddy_cool » 01 Eki 2006, 17:14

Hamido yazdı:dostlarim problem kaldirilmistir...

hersey sorunsuz calisiyor
Peki problem nedenmiş?Merak ettik.
Resim

Cevapla