xp speed de usb lerle bir ayar girildimi varsa bunu nasıl geri alabilirim.
benim digital canon marka fotoğraf makinası biligisayarımda gözükmüyo donanım ekleden tamam düzgün çalışıyo diyor ama biligisayarımdan ulaşamıyom driver yüklü bunu geri alma anahtarını verirmisiniz. 2 formatt atıım virüs var diye xpspeed kurmadan önce görüyo ama xpspeed kurulduktan sonra görmüyo ayrıca register geri almama rağmen düzelmedi ve tam olarak da geri alamadı zaten register yedeklemenin başka yolu var mı format atmaktan bıktım
Usb ler ve xpspeed
- ghostma_n
- Kilobyte1
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9322 kez
Bu konu daha önce de gündeme gelmisti fakat kesin bir cözüm neden bulunamadi: öncelikle USB lerle alakali hicbir kayit icermiyor , ayrica kayitta hata varsa benim Pc imde bunu görüp hangi kaydin buna neden oldugunu bulmam gerekiyor ne yazikki bendeki Usb den bagli cihazlarin hicbirinde (fotograf makinasi, Webcam...) böyle bir durum olusmadi fakat yinede ben buluttan nem kapar vaziyette kayitlari tekrar gözden geciririm , driver yedeklemenin en iyi yolu:
viewtopic.php?t=1190
viewtopic.php?t=5742
daha dün driverleri olmayan bir sony laptop a önce yedeklerini alip format attim ve sonrasinda hicbir sorun cikarmadan tüm driverleri tanidi
viewtopic.php?t=1190
viewtopic.php?t=5742
daha dün driverleri olmayan bir sony laptop a önce yedeklerini alip format attim ve sonrasinda hicbir sorun cikarmadan tüm driverleri tanidi
- ghostma_n
- Kilobyte1
Ben dedim ya
bununla üçüncü olacak denedim xpspeed kaynaklanıyo bu durum ayrıca sürücülerin tamamı yüklü denetim masasında donanım eklede gözüküyo makina ama bilisayarımda gözükmüyo ve hiç bir şekilde ulaşamıyon
benim pc baya bi yüklü photoshop,autocad,ulead video falan bayağı yüklü xpspeed gözle görülür bir şekilde sistemi rahatlatması var ama bu seferde böyle bir sorun çıktı...
inşahh bulursun da bizde rahatlarız
bununla üçüncü olacak denedim xpspeed kaynaklanıyo bu durum ayrıca sürücülerin tamamı yüklü denetim masasında donanım eklede gözüküyo makina ama bilisayarımda gözükmüyo ve hiç bir şekilde ulaşamıyon
benim pc baya bi yüklü photoshop,autocad,ulead video falan bayağı yüklü xpspeed gözle görülür bir şekilde sistemi rahatlatması var ama bu seferde böyle bir sorun çıktı...
inşahh bulursun da bizde rahatlarız