CD yazdirmak

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

CD yazdirmak

Mesaj gönderen uçs »

Arkadaşlar,bu siteden yada başka bir sitedenindirdiğimiz müzikleri,evdeki CD çalar yada arabadaki cd çalardan dinlemek için,Nero 7 de hangi seçenekle CD ye yazdırmamız gerekiyor.?
Teşekkürler.. :)
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

ses cd si yarat seçeneği var onunla yani TRACK
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

PeeRLeeSS yazdı:ses cd si yarat seçeneği var onunla yani TRACK
Teşekkür ederim PeeLeeSS.. :D
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Bunu Basit olarak Media Player 9 ve üstü sürümlerinde ve buna ek olarak Winamp'da yapabilirsin.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Müzik/Ses CD si yarat seçeneğiyle yazdırdım fakat cd çalarda okumadı.PC de çalıyor.Birde en uygun yazdırma hızı ne kadardır.?TRAK ne anlama geliyor.?
NERO 7 YE göre CD yazddırma işini sıra ile mümkünse resimli olarak anlatabilirmisiniz..?
Teşekkürler.. :)
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Peki Media player de denediniz mi? Nero Express de deneyin o zaman.ama Nero da kesin oluyor bunlar.Media player'da da.çünkü ben bunlarla çok CD yazdırdım.Ve CD yazdırızken de Düşük hızlar kullanırsanız iyi olur.Bu hız sizin Yazdırdığınız CD nin özelliğine bağlı aslında fakat ben yine size yavaş yazdırmayı öneririm.Günümüzdeki CD lerin hemen hemen hepsi Artık 52X2e kadar yazım hızını kaldırabilmektedir.amaSiz garanti olsun diye düşük hızda yazdırın. msla 16X yapabilirsiniz hızını.veya PC niz düşükse bunu 8X e de düşürebilirsiniz.Sonoçta msla 5dk da yazdıracağına 10 dk da yazdırsın ama garanti yazdırsın.

Diğer sorunuza gelince TRACK demek.İngilizce olarak parça/bölüm demek.Bu terim Genellikle Audio CD ler için kullanılır.Yani sizin yapmak isdeğiniz CD için.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Aklımda kaldığı kadarı ile 40x ile yazdırmıştım.CD çalarda okumaması yazdırma hızı iile ilgilli olabilirmi??
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

olabilir. Çünkü böyle bir problem benim de başıma gelmişti.Artı yazırdığınız CD nin kalitesizliğinden de olabilir. size tavsiyem Daha düşük hızda yazdırın.Msla 16X veya daha düşük gibi.Olmazsa Kaliteli bir CD ye yine düşük hzda yazdırırsanız mutlaka olaması gerekir.Eğer bunları yaptıktan sonra da olmazsa Ya bir yerde yanlış yapıyorsunuzdur ya da CD calarınızda birşey vardır.

Bence Siz bunu Nero Express de yapın.Çünkü orda hem daha kolay CD yapması.Kullanımı da pratik.Ben Bilmem nedendir Neroyla yaptığım bütün CD leri Nero Express de yapmışımdır.Hepsi de Koyduğum aletlerde hiçbir problem yaratmadı.
kolay gelsin...
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Benim cd çalarda problem olduğu için deneme şansım olmamıştı.Zaten cd yi arkadaş için yapmıştım.Başka cd leri çalıyor fakat benim yaptığımı çalmıyor.
Demekki hızla ilgili bir problem..!! :)
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

ewet dediğim gibi ya hızla ilgili yada Kullandığın CD nin Kalitesizliği ile ilgildir.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

İlgin için teşekkürler..Kolay gelsin... :D