Selam. Sevgili uçs, verdiğin yöntemi denediğimde sistemde İE 7 kuruluydu. Denedim WMP çalıştı. Daha sonra İE 7'yi bilgisayardan kaldırdım. İE 6'yı yükledim. Sanırım bu kaldırım esnasında kullandığımız modül silindi. Çünkü önerdiğin şeyi yaptığımda "belirtilen modül bulunamadı" mesajı vermeye başladı.
Bununla ilgili internette yaptığım araştırmada yukarıdaki linke rastladım. Burada önerilen iki yönetemi de denedim fakat aynı hatayı vermeye devam etti. Yöntemleri uygulamakta bir hata yapmış olabilirmiyim? Dosya genişletme yönteminde örneğin hangi .cab dosyasının kullanılacağı belirtilmediği için bende herhangi birini seçtim. Aynı şekilde kayıt yapılacak dosyayı sistem32 olarak belirledim. Bunlardan kaynaklı olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
XP CD'sini takın,ekran açıldıktan sonra çıkış yapın,sonra başlat>çalıştır sfc /scannow yazın ve tamam deyin,eksik dosyalar yüklenecektir.Bittikten sonra yeniden başlatın.Bakalım yine hata verecekmi??
hocam selam. Kusura bakma bugün nete giremedim. Mesajını yeni gördüm. Dediğin yolu da denedim sonuç aynı.
Daha önce verdiğim linkteki yollardan registry ayarlarında daha sonradan yanlış yaptığımı farkettim. Bu yanlışlık daha sonra reg temizliğinde bu anahtarların silinmesine neden oldu. Ben bu anahtarları daha sonra değişiklikleriyle birlikte yeniden elle girdim. Fakat sonuç nafile WMP çalışmıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Yukardaki sayfaya girin ve kurun(ilacı içinde).Programı çalıştırın ve açılan sayfada WMP üzerine tıklayın,sol üstte Uninstall'i tıklayın,açılan pencerede ''NEXT''deyin.Silinme işlemi tamamlandıktan sonra WMP yi yeniden indirin ve kurun.Calışması gerekir diye düşünüyorum.Bu program,pc de hiç iz bırakmadan siliyor..
Kolay gelsin.. :)
Forumlarımızda lütfen kişiye özel başlık açmayalım..
"Sevgili uçs" demişsiniz ve bunu başka birisi görse "bunu bir tek uçs mi bilebilir?" şeklinde düşünür..
Başlıklarımız ve mesajlarımızda dikkatli olalım..
yine olmadı hocam. Sanırım o modülü bir şekilde yüklemem gerekiyor. Başka türlü olmayacak gibi. Format yolu gözüküyor galiba İlgilendiğin için teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.