Herkese selam. Bu benim Foruma ilk mesajım. Forumu birkaç aydır düzenli olmasada takip ediyorum. Xp speed programıyla tanıştım forumla. Oldukça nitelikli bulduğumu söyleyebilirim. Bilgisayarla tanışalı çokeski olmayan bir kullanıcıyım. Bu bölümde soracağım soru Windows Media Player'la ilgili olacak. Xp speed'i yükledikten sonra çeşitli dergilerden edindiğim optimizasyon ayarlarını bilgisayarımda uyguladım. Daha sonra WMP hata mesajı vermeye başladı. İlk önceleri İçuygulama hatası diye mesaj verirken WMP 11' i yükledikten sonra hiç bir şekilde açılmadı. WMP tabanlı programlar çalışmıyor. (örneğin İnternet tv'lerini veren programlar) Bununla ilişkin soracağım diğer konu ise WMP tabanlı hazırlanmış programlarda format değişikliği yapabiliyormuyuz. Yani başka bir video oynatıcı programıyla açılış yapmak mümkünmü. Çalışöalarınızda başarılar diliyorum.
[/quote][/b]
Bildiğim ve kullandığım kadarıyla yapılamıyor.Standart olarak çoğu tv kanalı yayınlarını WMP üzerinden verdiğinden gelipde bunu başka programlarda çalıştırmanız mümkün olmuyor...İnternet TV programlarıda buna uygun olarak WMP tabanlı hazırlanıyor..
Windows iç uygulama hatası ile ilgili olarak şunu deneyin:
Başlat>çalıştır''regsvr32 jscript.dll'' yazın enter dedikten sonra uyarı penceresine tamam deyip kapatın.. :)