disk birlestirme yardim

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1

disk birlestirme yardim

Mesaj gönderen ghostma_n »

1-)arkadaşlar disk birleştirme yapamıyom sürekli hata veriyo hdd dolu olduğundan birleştirmem gerekiyo pc iyice yavaşladı. ne öneririsiniz.

2-)Ayrıca ekranın alt kısmındaki araç çubuğunda renk bozulması oluyo ama kalıcı olarak değil degaussıng tıklayıp titreşim yaptırdığım da düzeliyo bu donanımsal mı? yoksa proğramsal mı? eğer, donanımsal ise pc nin garantisi dolmadan servise yollayalım. arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9326 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1

2 sorumun cevabını alamadım
2-)Ayrıca ekranın alt kısmındaki araç çubuğunda renk bozulması oluyo ama kalıcı olarak değil degaussıng tıklayıp titreşim yaptırdığım da düzeliyo bu donanımsal mı? yoksa proğramsal mı? eğer, donanımsal ise pc nin garantisi dolmadan servise yollayalım. arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

ikinci sorunuz hem donanımsal hem yazılımsal olabilir : yani daha önce yapmıyorsa ve aniden başladıysa büyük ihtimalle ekranın o kısmında manyetik bir alandan etkilenme oluyordur fakat düzelmemesi gerekirdi ,eğer rahatsız edici boyuttaysa ve formatttan sonra da devam ediyorsa siz yinede garanti kapsamındayken bir teknik servise verin derim
Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1

ya sağol ne oldu biliyomusun seyyar satıcılarda satılan yeni bir mıknatıslı oyuncak çıkmış bizim arkadaşta aldı sonra pc nin yanında küçük kalemliğin içine bırakmış ve ordan etkileniyomuş şaşırtıcı ama sonra gördüm onu uzaklaştırdım ve düzeldi
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

geçmiş olsun , üstte de dediğim gibi manyetik alanlara dikkat etmek gerek