Ya ben bi rus yapimi program ind.Sozde surucu simgelerini vista gibi yapacakti ama hem yapamadi hemde surucu simgelerimin gorunumude bozuldu artik eskisi gibi de olmuyor.Galiba regedit ayarlarindan yapmam gerekiyor bana yardim ederseniz cok sevinirim.
Surucu simgeleri kayboldu
- nefretimle
- Bit
Surucu simgeleri kayboldu
En son nefretimle tarafından 01 Eyl 2006, 19:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
- nefretimle
- Bit
- drog_1
- Megabyte3
viewtopic.php?t=436
buradaki bilgiyi her disk için benzer şekilde uygulayabilirsin
resmi de düzelttim...
resmi de düzelttim...
- nefretimle
- Bit
drog_1 yazdı:viewtopic.php?t=436
resmi de düzelttim...
drog_1 yardimin icin tsk ama verdigin bilgileri harfiyen yerine getirmeme ragmen yinede olmadi.Zaten artik degirtirmektenden de vazgectim ben yine eski halini alsin istiyorum o bana yeter.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9325 kez
http://www.softexia.com/news.php?readmore=3307
üstteki sayfadaki tune up utulities veya benzeri bir program kurup ikonlarla ilgili ayarları bir kurcalayın derim (Kendim kullanmadım fakat birkaç kisinin benzeri sorununu bu yolla çözdügünü biliyorum)
üstteki sayfadaki tune up utulities veya benzeri bir program kurup ikonlarla ilgili ayarları bir kurcalayın derim (Kendim kullanmadım fakat birkaç kisinin benzeri sorununu bu yolla çözdügünü biliyorum)
En son velociraptor tarafından 08 Ara 2007, 16:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
velociraptor usta o kisilerden biride benim :) ise yarıyor..velociraptor yazdı:http://www.softexia.com/news.php?readmore=3307