Sata hdd/fan/dizüstü temizligi/wifi kablosuz Ağ genişletme
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 73 kez
Re: Sata hdd/fan/dizüstü temizligi/wifi kablosuz Ağ genişletme
Pckurdu ile beraber hazırladığımız henüz proje aşamasında olan gelecek çalışmamızın fragmanı :)
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12466 kez
tesekürler birde sordum.com logo ekleseymisiniz de reklamimiz olsaymis :)
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12466 kez
yasakli bir bir site icin iyi jest olur :)
işini mükemmel yapana ne denir... Tabiki eline sağlık...
Ek olarak: ben Bilgisayarı temizlemek için Basınçlı hava kullanıyorum. Fabrikasyon malzeme gibi tertemiz oluyor. Ayrıca Singer Dikiş makinası yağ yerine Activa Silikon Sprey kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü o tür yağlar Tozu toplar.

Not: ürünleri ben pazarlamıyorum şekil açısında bunlara benziyor. Hava basmak için bir döşemeci yada Araba Lastiği şişiren birine gidip, Bilgisayar kasasına hava basabilirsiniz.
Çalışmalarının devamını bekleriz... Ellerin dert görmesin...
Ek olarak: ben Bilgisayarı temizlemek için Basınçlı hava kullanıyorum. Fabrikasyon malzeme gibi tertemiz oluyor. Ayrıca Singer Dikiş makinası yağ yerine Activa Silikon Sprey kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü o tür yağlar Tozu toplar.

Not: ürünleri ben pazarlamıyorum şekil açısında bunlara benziyor. Hava basmak için bir döşemeci yada Araba Lastiği şişiren birine gidip, Bilgisayar kasasına hava basabilirsiniz.
Çalışmalarının devamını bekleriz... Ellerin dert görmesin...
- yesilaygunes
- Gigabyte2
- Teşekkür etti: 1 kez
Kod: Tümünü seç
Araba Lastiği şişiren birine gidip, Bilgisayar kasasına hava basabilirsiniz.

benim uygulamamda : bisikletçilere yada oto tamircilere(onların bazılarında ayarlı basınçlı hava veren komprösörler var) onlarda hava ile temizliyorum.onlarda her türlü alet edavatda oluyor.
videoyu hazırlayanların emeğine sağlık.
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 73 kez
Fikir ve öneriler için Teşekkkürler.
Evet kompresörle üflemek daha uygun tabi ortamında açık hava olması makbuldür :D
Yağ konusunda da elbetteki kendi içlerindeki fabrika yağının yerini alan ürünler alınabilir ancak tozlara karşı aralıklarla temizleyince ek masraf pekte gerekli olmuyor, VD-40 gibi spreylerde kullanılabilir :wink:
Son videomuz biraz gecikeceğe benziyor bahar içinde sunmayı umuyoruz. Kolay Gelsin...
Edit: Bir sordum ürünü olan Ntfs Sürücü Koruması yazılımını incelemiştik.
Evet kompresörle üflemek daha uygun tabi ortamında açık hava olması makbuldür :D
Yağ konusunda da elbetteki kendi içlerindeki fabrika yağının yerini alan ürünler alınabilir ancak tozlara karşı aralıklarla temizleyince ek masraf pekte gerekli olmuyor, VD-40 gibi spreylerde kullanılabilir :wink:
Son videomuz biraz gecikeceğe benziyor bahar içinde sunmayı umuyoruz. Kolay Gelsin...
Edit: Bir sordum ürünü olan Ntfs Sürücü Koruması yazılımını incelemiştik.