Merhaba,
Windows xp de açılışda yer alan logo vardır ya hani altından sağa doğru mavi bir şerit akar işte o windows xp logosunu değiştirmenin yolu varmıdır.
Teşekkürler,
xp deki boot logsunu degistirmek
- daddy_cool
- Megabyte3
-
- Bit
evet doğru o prpgramı biliyorum fakat benim istediğim oraya kendi bilgisyarımda bulunan herhangi bir logoyu yerleştirmek , yanılmıyorsam bootscreen gibi programlar kendi üzerlerindeki logolar için bu işlemi yapıyorlar.hacker_a yazdı:Ewet bootscreen diye bi bi program vardı yanılmıyorsam ve daha buna benzeyen programlar da var onlarla yaparsın.Ama pek de gerekli bişey değil aslında.ama yine senin zavkine kalmış bişey...
- NetQurd
- Byte4
doğrudur dostum bende arıyom vala ama bişiler bulamadım:Sdelasoul yazdı:evet doğru o prpgramı biliyorum fakat benim istediğim oraya kendi bilgisyarımda bulunan herhangi bir logoyu yerleştirmek , yanılmıyorsam bootscreen gibi programlar kendi üzerlerindeki logolar için bu işlemi yapıyorlar.hacker_a yazdı:Ewet bootscreen diye bi bi program vardı yanılmıyorsam ve daha buna benzeyen programlar da var onlarla yaparsın.Ama pek de gerekli bişey değil aslında.ama yine senin zavkine kalmış bişey...
- daddy_cool
- Megabyte3