xp deki boot logsunu degistirmek

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
delasoul
Bit
Bit

xp deki boot logsunu degistirmek

Mesaj gönderen delasoul »

Merhaba,

Windows xp de açılışda yer alan logo vardır ya hani altından sağa doğru mavi bir şerit akar işte o windows xp logosunu değiştirmenin yolu varmıdır.

Teşekkürler,
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Ewet bootscreen diye bi bi program vardı yanılmıyorsam ve daha buna benzeyen programlar da var onlarla yaparsın.Ama pek de gerekli bişey değil aslında.ama yine senin zavkine kalmış bişey...
delasoul
Bit
Bit

Mesaj gönderen delasoul »

hacker_a yazdı:Ewet bootscreen diye bi bi program vardı yanılmıyorsam ve daha buna benzeyen programlar da var onlarla yaparsın.Ama pek de gerekli bişey değil aslında.ama yine senin zavkine kalmış bişey...
evet doğru o prpgramı biliyorum fakat benim istediğim oraya kendi bilgisyarımda bulunan herhangi bir logoyu yerleştirmek , yanılmıyorsam bootscreen gibi programlar kendi üzerlerindeki logolar için bu işlemi yapıyorlar.
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

delasoul yazdı:
hacker_a yazdı:Ewet bootscreen diye bi bi program vardı yanılmıyorsam ve daha buna benzeyen programlar da var onlarla yaparsın.Ama pek de gerekli bişey değil aslında.ama yine senin zavkine kalmış bişey...
evet doğru o prpgramı biliyorum fakat benim istediğim oraya kendi bilgisyarımda bulunan herhangi bir logoyu yerleştirmek , yanılmıyorsam bootscreen gibi programlar kendi üzerlerindeki logolar için bu işlemi yapıyorlar.
doğrudur dostum bende arıyom vala ama bişiler bulamadım:S
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Sanırım bu işi System Mechanic Programı yapıyordu.Bi de ona bi bakın...