Xp kurduktan sonra xp cdsinin içindeki bilgileri d klasörüne kopyalayalım.Bundan sonra nasıl bir ayarlama yapalım ki.Xp de herhagibir hata vermesi ya da çökemesi durumunda otomatik kurtarma yapsın.
Burda beni düşündüren kurulum cdsi aynı yani xp kuruyoruz birde kurduğumuz cd d klasörümüzde bir şeyler oluşturulabilir mi?
Soru2:Windows xp işletim sistemimizden memnun değiliz sorun yaşadık ve format attıcaz.Ancak format atarsak lisanslı programımıza şifre almamız güç.Ya da eta muhasebe programımız var ve tekrar install yani paremetre almak istemiyoruz makinamıza formattan sonra bunu nasıl engelleriz.Yani biz xp işletim sistemini kurduktan sonra herhangibir şekilde şifre almadan terminalde programımızı kullanmaya devam edeceğiz????
Düşüncem xp cd sini silmeden üzerine mi kurmak?Ya da bu ağda gördüğü lisanslı programı acaba sistem hangi bünyede topluyor ve yeniden bizden giriş için şifre istiyor.
Lisanlı programlara karşı öneriniz nedir?
Kullandığımız lisanslı programları nasıl koruyabiliriz?Nasıl bir yöntem uygulanmalıdır?
teşekkürler
Xp yi Çökmelere karşı otomatik kurtarabilecek yöntem var mı
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19102 kez
Re: Xp yi Çökmelere karşı otomatik kurtarabilecek yöntem var mı
bu soruya daha önce cevap yazdigimi bizzat hatirliyorum ,cözüm sistemin o anki yedegini ,acronis veya norton ghost gibi programlarla almakta , ama format atayim su programima birsey olmasin dersen o kismi imkansiz diye biliyorum
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Re: Xp yi Çökmelere karşı otomatik kurtarabilecek yöntem var mı
Ben 98 de böyle bir durum var şeklide hatırlıyorum.Yalnız xp kurulum cd si ve bazı programlarla otomatik olarak sistem yenilenebiliyor ve kurulabiliyordu.Buda dosla ile ilgiliydi.Bana microsoftta çalışan bir abi yapmıştı vaktiyle bir daha bulamadım kendisini...
Windowsu öyle bir ayarladı ki tüm ayarlamaları tamdı.Çökmelere karşı ve programlara karşı bir koruma vardı.Yalnız 2.ci sorumun cvbını arıyorum.
Format attıktan sonra ya da üzerine kurulum yaptıktan sonra eta vb programların install almadan şifre girmeden çalışması mümkün mü?
teşekkürler
Windowsu öyle bir ayarladı ki tüm ayarlamaları tamdı.Çökmelere karşı ve programlara karşı bir koruma vardı.Yalnız 2.ci sorumun cvbını arıyorum.
Format attıktan sonra ya da üzerine kurulum yaptıktan sonra eta vb programların install almadan şifre girmeden çalışması mümkün mü?
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19102 kez