Regedit

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2

Regedit

Mesaj gönderen Alesta »

arkadaşlar (konuya ilgisini bildiğim için özellikle velociraptor) regedit bilgisayar öğrenimi konusunda ne kadar lazım?

ben bugüne kadar doğru dürüst ilgilenmedim regedit ile. mecbur kalmadıkça açmadım yani regediti. çünkü bana sıkıcı geldi. normal bi bilgisayar arızasında esnekliğimiz olabiliyor. o olmadı şunu yap. yok bunu da bi dene gibi. ama regeditte böle bi olay yok. şakası yok bi defa. hata yaptın mı göçmeye kadar varıyo o. bi de sevmediğim bi yönü ezber olayı. yani herhangi bi regedit çözümünü ezbere bilmek lazım. hadi diceksiniz regedit dışında pc kullanırken bi çok komutta ezber. ama regedit başka. sanki bin sayfalık kitabı açıcak ve ezberleyecekmişim gibi geliyor.

herhangi bi normal çözümde üç gün uğraşılan bi konunun konuya hakim olan biri için regedit ile 1 dakka sürmeden halledilebileceğini biliyorum. veya herhangi bi çözüm için binbir esneklik olabilirken regedit için tek bi çözüm olduğunu da.

sorumsa regedit ne kadar lazım, yani illa öğrenmek gerekiyor mu? ben bu işi biliyorum demek için regedit şart mı?
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Re: Regedit

Mesaj gönderen AykutT »

Alesta yazdı:ben bugüne kadar doğru dürüst ilgilenmedim regedit ile. mecbur kalmadıkça açmadım yani regediti.
Bence zorda kalmadıkça açmamaya devam et..Ufak hileler olur (mesela geri dönüşüm kutusunun ismini değiştirmek gibi) onları uygularsın ama bunların dışında zorda kalmadıkça açma pek..

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9256 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

xp speed i hatirlarsaniz formatlardan sonra 1-2 saat regeditte ayar yapmamk icin cikarttigimi söylemistim , yani: Ben de regedit ile ugrasmamak icin saglam ve denedigim kayitlari otomatiklestirdim , kisacasi: Biraz tanimak gerekli fakat cok fazla kurcalamamak gerekir diye düsünüyorum
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

ewet adminim doğru söylüyor.işin olmadıkça fazla kurcalama bence :)