arkadaşlar (konuya ilgisini bildiğim için özellikle velociraptor) regedit bilgisayar öğrenimi konusunda ne kadar lazım?
ben bugüne kadar doğru dürüst ilgilenmedim regedit ile. mecbur kalmadıkça açmadım yani regediti. çünkü bana sıkıcı geldi. normal bi bilgisayar arızasında esnekliğimiz olabiliyor. o olmadı şunu yap. yok bunu da bi dene gibi. ama regeditte böle bi olay yok. şakası yok bi defa. hata yaptın mı göçmeye kadar varıyo o. bi de sevmediğim bi yönü ezber olayı. yani herhangi bi regedit çözümünü ezbere bilmek lazım. hadi diceksiniz regedit dışında pc kullanırken bi çok komutta ezber. ama regedit başka. sanki bin sayfalık kitabı açıcak ve ezberleyecekmişim gibi geliyor.
herhangi bi normal çözümde üç gün uğraşılan bi konunun konuya hakim olan biri için regedit ile 1 dakka sürmeden halledilebileceğini biliyorum. veya herhangi bi çözüm için binbir esneklik olabilirken regedit için tek bi çözüm olduğunu da.
sorumsa regedit ne kadar lazım, yani illa öğrenmek gerekiyor mu? ben bu işi biliyorum demek için regedit şart mı?
Regedit
Re: Regedit
Bence zorda kalmadıkça açmamaya devam et..Ufak hileler olur (mesela geri dönüşüm kutusunun ismini değiştirmek gibi) onları uygularsın ama bunların dışında zorda kalmadıkça açma pek..Alesta yazdı:ben bugüne kadar doğru dürüst ilgilenmedim regedit ile. mecbur kalmadıkça açmadım yani regediti.
Kolay gelsin.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9256 kez
- daddy_cool
- Megabyte3