Internet Hiz dusmesi
- daddy_cool
- Megabyte3
Internet Hiz dusmesi
Arkadaşlar internet hızım son bir haftadır bayaa bi düştü.Sorun Benden kaynaklanoyor buna eminim.Çünkü bu aynı sorunu daha önce de yaşadım ve formatl atınca düzeliyor.Windows biraz sapıtmaya başlayınca internet hızım da aşırı bir düşüş gözleniyor! Ben de mecburen bunu format atarak düzeltiorum. fakat acaba bu sorun nereden kaynaklanıyor?Merak ettiğim işte bu. Sistemi Spyware doctor da dahil en iyi anti-spyware yazılımlarıyla tarattım ve temiz çıktı.ayrıca bi virus taraması da yaptım yine temiz çıktı.Sorun tcp-ıp ayarlarından olamaz çünkü o windows'u kurduğumdan beri hep aynı ayarda. fakat demekki yine bir yerde birşeyler var ki hızım bu kadar düşüyor. Ama sorun kesin bende yani windows'ta. Fakat nerde?bunu bilmek istiyorum çünkü bu sorunu ancak formatla giderebiliyorum.acaba bu sorunu formatsız giderebilir miyim?
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12413 kez
- daddy_cool
- Megabyte3
- daddy_cool
- Megabyte3
- daddy_cool
- Megabyte3
Önerilerin için teşekkürler metinxx. Peki kısaca bi anlatırmısın nası kullanacam bu treewalk programını.Daha önce bilgisayara indirmiştim ama daha hiç kullanmadım.Kısaca bi açıklarmısın nası ayarlarla iyileştirebilirim bu programla hızımı?metinxx yazdı:internet yavaşladığında opera veya firefoxa geçerim,treewalk diye bir program var çok memnunum,istersen dene,dns ile ilgili problem olabilir(maksat fikir vermek,aklıma bunlar geldi)
-
- Petabyte4
TRKY DNS AYAR Prog.kullanmanı öneririm,hacker_a yazdı:Önerilerin için teşekkürler metinxx. Peki kısaca bi anlatırmısın nası kullanacam bu treewalk programını.Daha önce bilgisayara indirmiştim ama daha hiç kullanmadım.Kısaca bi açıklarmısın nası ayarlarla iyileştirebilirim bu programla hızımı?metinxx yazdı:internet yavaşladığında opera veya firefoxa geçerim,treewalk diye bir program var çok memnunum,istersen dene,dns ile ilgili problem olabilir(maksat fikir vermek,aklıma bunlar geldi)
http://serazat.trky.net/trky-dnsayar_in.asp
- daddy_cool
- Megabyte3
indir kur,dns ayarınıda 127.0.0.1 olması lazım,değilse elle yap,trkdns ile her hafta ayar yaparken treewalk ile altı aydır hiç ayar yapmadım,ikisi arasında tercihim treewalkdır...
ağ bağlantılarımı sağtıkla>özellikler>yerelağ bağlantısı sağ tıkla>özellikler>çıkan pencereden,internet iletişim kuralları>çift tıkla>yeğlenen dns sunucusu>127.0.0.1
herhangi bir ayar yapmana gerenk yok

ağ bağlantılarımı sağtıkla>özellikler>yerelağ bağlantısı sağ tıkla>özellikler>çıkan pencereden,internet iletişim kuralları>çift tıkla>yeğlenen dns sunucusu>127.0.0.1
herhangi bir ayar yapmana gerenk yok