kendi kendine açilan web sayfalari
- emrecan1767
- Byte1
kendi kendine açilan web sayfalari
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim bu seferki sorum internet açık olsada olmasada web sayfaları kendi kendine geliyor.bunun sebebinin bir tür trojan yada spy gibi bişeyden kaynaklandığını düsünüyorum ama spy programları indirdiysemde buna fayda etmedi bu işin anca manuel yolla çözüleceğini düşünüyorum yani regeditten falan bana yardım ederseniz çoook sevinirim bu yazıyı yazarken bile 2 tane sayfa geldi :D
- daddy_cool
- Megabyte3
- drog_1
- Megabyte3
- daddy_cool
- Megabyte3
Yoo Aslında Bağırmadım Fakat küçük harf bazen tam okunamıyo bende Daha okunaklı olması için büyük harf ile yazdım! Çünkü Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geliyo forumda ama ben orda slında bağırmak istemedim.dediğim gibi sadece daha rahar okunması için büyük harf kullandım! Ayrıca olabilir arkadaşımız formumuza daha yeni gelmiş bunu bilmemesi normal fakat bir kere uyarılınca o da bunu öğrenmiş oluyo! bunu bende de dahil herkesler yapmıştır! fakat önemli olan öğrenmek! Formumuza hoş geldin emrecan kardeş :)
neden güvenli kip
internete girildiğinde system32 veya windowsun içine siteler tarafından ajan atılır,bunlar genelde exe şeklindedir,kısayolları ve regeditten değerlerini silseniz dahi,ajan exe tarafından hemen eski haline getirilecektir,buda ajanın aktif olduğunu gösterir(ctrl+alt+del e bastığında yabancı bir veya daha çok isim varsa onlar olabilir)silmek için ise kesinlikle exe nin aktif olmaması lazım bunun için yukarda arkadaşında yazdığı gibi güvenli kipe geç,o dosyayı bul ellesil yapamam diyorsan spywaredoctoru kur ve g.kipte çalıştır+bence bu konunun yeri burası değil
internete girildiğinde system32 veya windowsun içine siteler tarafından ajan atılır,bunlar genelde exe şeklindedir,kısayolları ve regeditten değerlerini silseniz dahi,ajan exe tarafından hemen eski haline getirilecektir,buda ajanın aktif olduğunu gösterir(ctrl+alt+del e bastığında yabancı bir veya daha çok isim varsa onlar olabilir)silmek için ise kesinlikle exe nin aktif olmaması lazım bunun için yukarda arkadaşında yazdığı gibi güvenli kipe geç,o dosyayı bul ellesil yapamam diyorsan spywaredoctoru kur ve g.kipte çalıştır+bence bu konunun yeri burası değil