Nero 7 Ultra edition Bootable Cd yazmak
- APES
- Bit
Nero 7 Ultra edition Bootable Cd yazmak
selam arkadaşlar. ben bir siteden XP PRO SP 2 otomatik kurulumlu ve güncellemeli olarak indirdim. image dosyası değildi normal içerik olarak mevcuttu. bunu veri cd`si olarak yazdırdım. normal CD`yi takınca bootable kurulu XP`de kurulum ekranı açılıyor ama biostan boot seçeneğini CD`ye alıp kurulum yapmak istediğim zaman boot yapmadan xp açılıyor. Harddiskteki xp pro sp2`yi boot yapacak şekilde neroda nasıl yazacağız ben bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim(not; image yada iso değil normal cd içeriği olarak mevcut).
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12575 kez
- velociraptor
- Yottabyte4
- APES
- Bit
kardeş iso buster`zaten kuıllanıyorum, sende bizi iyice saf ettin. ben NERO`dan bahsediyorum, bendeki üstte yazdığım sürümd NERO BURNING ROM da boot seçeneği ve örnekteki seçeneklerin çoğu yok. bu yüzden NERO 7 `yi kaldırıp NERO 6.6.0.18 Sürümünü yükledim ama ondada boot ile ilgili hiçbir menü ve seçenek yoktu. sonra farkettimki boot seçeneğini türkçe olarak "sistem diski" yazmışlar. ondan sonra çözdüm olayı 6.6.0.18 sürümde dil farkından olayı ilk başta çözememiştim ama sonradan çözdüm şimdi yazdırmayı deneyeceğim umarım başarılı olurum. Yardım ve cevap için teşekkürler.
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
- APES
- Bit
Onuda denedim ozamanda öylece boot yapacak bişey bekliyor gene elimdeki XP Cd`sinden boot yapmıyor. orijinal XP Cd`si ile kıyasladım içerik aşağı yukarı aynı farklı yada eksik bir dosyada yok. sadece boyut 700mb. tek amacım her kurulumda güncelleme yapmaktan kurtulmaktı ama malesef bu sorunu çözemedim................
- daddy_cool
- Megabyte3
- velociraptor
- Yottabyte4
Konuyu Xp bölümüne tasidim cünkü bootable xp ile ilgili ,ve ayni anda bir baslik daha var bu konuda ve cözülürse her ikisi de cözüme kavusmus olacak ve tüm bunlari cözüme kavusturabilmem icin bana Türkce XP professionalin boot img si lazim ,sebebi:
yaptigim denemelerde gördüm ki :
https://www.sordum.net/main/adimadim/sp2/sp2.htm
adim 3 ten sonrasini uygularken bu boot img yi hangi Xpden aldiginiz cok önemli mesela : sizin bootable yapmak istediginiz Xp Türkce ama boot img yi Ingilizce veya baska dildeki bir Xp den aldiniz o zaman kesinlikle bootable olmuyor , o nedenle sizde de bu hata olmus olabilir.
yaptigim denemelerde gördüm ki :
https://www.sordum.net/main/adimadim/sp2/sp2.htm
adim 3 ten sonrasini uygularken bu boot img yi hangi Xpden aldiginiz cok önemli mesela : sizin bootable yapmak istediginiz Xp Türkce ama boot img yi Ingilizce veya baska dildeki bir Xp den aldiniz o zaman kesinlikle bootable olmuyor , o nedenle sizde de bu hata olmus olabilir.
- APES
- Bit
Adminim ilginiz ve alakanız için teşekkürlerimi sunuyorum.
ne yaptıysam olmadı, söylediklerinizi harfiyen yaptım image dosyasını değiştirdim gene olmadı. güncelleme yapmadan XP kurma hayalim gerçekleşmedi. Ama indirdiğim sitede kurulduğunu yazan kişiler var. bende indirdiğim linki vereyim belki işine yarayan birileri olur. Aşağıdaki linkten indirmiştim.
http://www.turkdownload.net/html/news.php?readmore=126
ne yaptıysam olmadı, söylediklerinizi harfiyen yaptım image dosyasını değiştirdim gene olmadı. güncelleme yapmadan XP kurma hayalim gerçekleşmedi. Ama indirdiğim sitede kurulduğunu yazan kişiler var. bende indirdiğim linki vereyim belki işine yarayan birileri olur. Aşağıdaki linkten indirmiştim.
http://www.turkdownload.net/html/news.php?readmore=126