bir sorum var . net hizi ile ilgili .

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte4
Byte4

bir sorum var . net hizi ile ilgili .

Mesaj gönderen OLD FB Nuri »

ben bi forumda download hızını arttıran bi program bulmuştum . ama şimdi hatırlamıyorum neredeydi . "download hızını 50kb/s den aşağı inmıesin" yazıyodu. bu mümkün mü acaba . yada bu program hakkında bilginiz varmı.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9995 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Bu teknik olarak imkansiz , söyle düsünelim A serveri download hizini 8kb/s ile sinirlamis olsun , bu durumda hangi program kullanilirsa kullanilsin 8kb/s nin üzerine cikilamaz 2.Diyelimki ben dial up modem ile baglaniyorum (cevirmeli baglanti) ben hangi programi kullanirsam kullanayim hizim 3-5 kb/sn yi gecemeyecektir , kisacasi bu tür programlarin bir basari saglamasi olanaksiz , sadece baglantiyi optimum yapabilirler daha ötesi icin internet bant genisligi , kullanilan baglanti ve modem türü , hardware ..... devreye girer.
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte4
Byte4

çok sağol
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

öyle bir program ben bilmiyorum! fakat Flash Get veya download accelerator tarzı bir program diyosan bu programlarla windowsun klasik download indirme yönteminden daha hızlı download yapabilirsin o programlarla! o programların çalışma mantığı indirilecek olan dosyayı 4-5 veya daha fazla parçaya ayırarak daha hızlı indirmeye çalışmak! işe yarıyor mu dersen az da olsa yine işe yarıyor! Kullanmanı tavsiye ederim!
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte4
Byte4

sevgili Dost Adminim ve Hacker kardeşim teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere benim nickim ile çok yakın arkadaşımın lise son sınıfta okuyan Ozanım giriyor ben işte iken ve çok meraklı bilgi delisi bir gençtir forumumuza bilhassa oyunlar ile ilgili bölüme çok alakalı idi şimdide teknik bilgiler öğreniyor sayenizde daha çok şey öğrenecektir ben çok meşgul olduğumdan ozanım adıma giriş yapıyor sanırım sorun olmaz yardımlar için sağolunuız saygılar selamlar
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9995 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

elbetteki sorun olmaz :D