Datron adsl 2+ Firmware Update
- mavigece
- Megabyte1

- İletişim:
Datron adsl 2+ Firmware Update
ya arkdaşlar ben bu bilgisayarı kırmadan bana bi yardımcı olun. datron modemime versiyon atacam dosyayı bir türlü bulamadım. bir buçuk saattir arıyorum bana yardımcı olurmusunuz...?
marka datron adsl 2+ RT1320
şimdiki versiyon 2.21.05.08b_A2pB018c1.d16d bu.
sayfasıyla birlikte söylerseniz sevinirim.
marka datron adsl 2+ RT1320
şimdiki versiyon 2.21.05.08b_A2pB018c1.d16d bu.
sayfasıyla birlikte söylerseniz sevinirim.
-
metinxx
speedtouch 870 modemimin yazılımını indirdim hiç bir değişiklik olmad,sadece eski versiyonda firewall yoktu yenisinde var,arzalandı sevisine götürdüm yazılım yüklediğinizde garantisi biter,bu seferlik idare edelim fakat bir daha yazılım dahi olsa bize getirin dediler
rta1320 nin buldum istersen gönderiyim
rta1320 nin buldum istersen gönderiyim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 17030 kez
Ben original web sitesini bile bulamadim , zaaten Türkiyeye birtakim markalar getirirler (ismi cismi dünyada duyulmamis) ne teknik destek var ne birsey , 1 e alip 10 a satacaklarya , aman cok iyi cok iyi derler , iste en sinirlendigim konulardan biri de budur , yahu madem getirdin , ac bir web sayfasi (30 dk sürer) koy firmware ve softwarelerini google zaaten seni 1 haftaya kalmaz indexler , nerde o zihniyet bizimkilerde :evil:
Sadece millete satip para kazanmasini bilirler , sonra ugrassin millet , sallandir iki tanesini meydanda bak digerleri yapiyormu
yahu bu almanyada kala kala baskana benzemeye basladim (Baskan dedigim hani su 2. dünya savasindaki almanlarin baskani :D )
Sadece millete satip para kazanmasini bilirler , sonra ugrassin millet , sallandir iki tanesini meydanda bak digerleri yapiyormu
yahu bu almanyada kala kala baskana benzemeye basladim (Baskan dedigim hani su 2. dünya savasindaki almanlarin baskani :D )
-
metinxx
-
metinxx
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 17030 kez
-
metinxx