1 Dakikada Calinan MSN Sifresini Geri Alma
1 Dakikada Calinan MSN Sifresini Geri Alma
Çok basit bir yöntem yapmanız gereken hotmail hesabına girmeniz ve aşağıdaki işlem sırasını takip etmeniz.
Seçenekler / Kişisel / Parola / Parolamı Unuttum
Options / Personel / Password /
Kısımlarına girip Parolanızı mı unuttunuz? yazısını tıklıyorsunuz bir pencere açılıcak adres kısmında linki hepsini kopyalıyıp saklıyorsunuz eğer msn hacklendiğinde bu adresi kullanarak eski şifrenizi sormadan direk yeni şifreyi iki defa girerek yeni şifrenizi belirlemiş olucaksınız.. ( inşallah bu durumlara maruz kalmazsınız. )
Not : Yalnız her parola sıfırlama linki bir kere kullanılabilir. O yüzden birden fazla linki saklayın.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9884 kez
- ccasper
- Byte4
uyarı verıyor
Soyle bır uyarı cıkıyor cok anlammsız anlamdım gıtttı
E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmıs bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen baska bir e-posta adresi yazın.
E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmıs bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen baska bir e-posta adresi yazın.
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
Re: uyarı verıyor
siz ne yazıyorsunuz da bu ileti çıkıyor,bunlardan birinimi?ccasper yazdı:Soyle bır uyarı cıkıyor cok anlammsız anlamdım gıtttı
- Re@lite
- Kilobyte3
- Cih@t
- Bit
Re: 1 Dakikada Calinan MSN Sifresini Geri Alma
Eline saglık,sanırım linkler belirli bir süre sonra geçersiz olur.
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim: