sağol be :Dvelociraptor yazdı:Tek bir yorum yapacagim :
Eger defrag islemi sonuna kadar gelebildiyse , yani takilip kalmadan sorun yoktur , ama tamamlanmadan donma veya error verdiyse ozaman iste sorunla ugrasmamiz gerekir :D
defrag hata veriyor
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 66 kez
ben perfectdiski çok sevdim teşekkürler bunu önerdiğiniz için, offline defrag özelliği çok iyi bişe ben ilk smart ile windows altında birleştirmiştim 20dakika sürdü 5GB lık bölümde,sonra offline yaptım o daha bi iyi oluyo pagefileda birleşiyor mükemmel. :)
fakat bunu yükledikten sonra bu PDSched.exe geldi bu ne işe yarıyor hdd ye olan erişimlerimi kontrol ediyor, ramim az olduğu için böle exe leri kapatmak istiyorumda kapatmalımıyım sizce ne dersiniz bu konuda.
fakat bunu yükledikten sonra bu PDSched.exe geldi bu ne işe yarıyor hdd ye olan erişimlerimi kontrol ediyor, ramim az olduğu için böle exe leri kapatmak istiyorumda kapatmalımıyım sizce ne dersiniz bu konuda.
Ben pek yapmam..Hatta en son yaptığımın üzerinden epey zaman geçti..metinxx yazdı:defrag işlemi c:\ için,haftada bir yaparsam üç dakikayı buluyor,şu an hata verdiği için % onbire geldiğinde hata verip bitiyor,bende perfect defrag kullanmaya başladım,oda yirmibeş saniyede bitiriyor,benim c:\10gb ve en az haftada bir veya iki kere defrag yaparım,o yüzden kısa sürüyor...
Şimdi başlasam ne kadar sürer acaba?
Kolay gelsin.
-
- Petabyte4
İnceleme ve birleştirme raporu,''defrag c: -f''komutu ile güvenli kipte,komut istemi ile yapılan birleştirtirmedeki rapor ve takılma ve donma yok.Windows daki prog.ile yaptıgım birleştirmede %14-15 lerde iken bitiriyor ve birleştirilemedi raporu veriyor.. :!:velociraptor yazdı:Tek bir yorum yapacagim :
Eger defrag islemi sonuna kadar gelebildiyse , yani takilip kalmadan sorun yoktur , ama tamamlanmadan donma veya error verdiyse ozaman iste sorunla ugrasmamiz gerekir :D
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9082 kez
Aslinda en iyi defrag güvenli kipteki dos komutu ile cünkü : Arka planda calisan uygulama minimum olacagindan defrag sirasindaki ram ve cpu kullanimindan tutunda defrag zamanlamasina kadar herseyden kär edilecek , fakat kendim de perfectdis i kullaniyorum ve bende de PDsched.exe var , bence bir zarari yok tahminler dogrudur bu PrefectDisk Schedule in kisaltilmisi
-
- Petabyte4
Hocam yukardaki duruma göre,bu sekilde kullanmaya devam edeyim mi?Yoksa format atıp düzelteyim mi?uçs yazdı:İnceleme ve birleştirme raporu,''defrag c: -f''komutu ile güvenli kipte,komut istemi ile yapılan birleştirtirmedeki rapor ve takılma ve donma yok.Windows daki prog.ile yaptıgım birleştirmede %14-15 lerde iken bitiriyor ve birleştirilemedi raporu veriyor.. :!:velociraptor yazdı:Tek bir yorum yapacagim :
- velociraptor
- Yottabyte4
-
- Petabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
Arkadaslar ana sayfamizdaki asagidaki linkte yeralan ipucunu denedinizmi:
https://www.sordum.net/news/news.php?c=4&pg=2
(disk temizleme araci problemi)
https://www.sordum.net/news/news.php?c=4&pg=2
En son velociraptor tarafından 30 Nis 2008, 17:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Petabyte4
Denemek istiyorum,ancak registery yedegini nasıl alacagım? :oops:velociraptor yazdı:https://www.sordum.net/news/news.php?c=4&pg=2
-
- Petabyte4
-
- Petabyte4
Denedim,sonuc olumsuz..Yedege aldıgım reg.kayıt' geri yüklemelimiyim?velociraptor yazdı:https://www.sordum.net/news/news.php?c=4&pg=2