windows 7 için gereken bazı şeyler

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Cevapla
Kullanıcı avatarı
diceratops
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1310
Kayıt: 05 Eyl 2008, 12:23
cinsiyet: Erkek

windows 7 için gereken bazı şeyler

Mesaj gönderen diceratops »

Windows 7 Beta Öncesi Sürümü


Microsoft, Windows 7'nin beta öncesi sürümünün 27 Ekim'de dağıtılacağını açıklamıştı. Ama dikkatinizden kaçabilecek çok küçük bir gereksinimi var.

Ayın sonunda ABD'de Los Angeles'ta düzenlenecek Microsoft Professional Developers Conference'a katılacaklara verilen söz, kendilerine 160 GB'lık, aralarında Windows 7'nin beta öncesi sürümünün de bulunduğu birçok sürüm öncesi yazılım barındıran bir disk sunulacağı şeklinde. Tabii, eğer dağıtılan beta ve beta öncesi sürümleri internet üzerinden indirmek yerine doğrudan Microsoft'tan almayı düşünüyorsanız ABD'ye gidiş dönüş uçak bileti ve ön konferans için 400 dolar, konferansın tümü için ise 2395 dolar gibi ufak çaplı maliyetlerin de bulunduğunu şimdiden belirtmekte fayda görüyoruz. Eh, pasaportun süresini uzatıp vize işlemlerini başlatmak bunlar yanında ne ki?
Ticari versiyonunun Ocak 2010'da piyasaya çıkması planlanan Windows 7, sonbaharda satılacak bilgisayarlara yüklenecek.


* * *


Windows 7'yi Tek Tıkla İndirin


Windows 7'nin Microsoft tarafından indirilme bağlantılarını ararken ömür tüketmeyin. Tek tıkla, ister 32 ister 64 bit sürümleri indirin.
Windows 7'yi indirmenin en kolay yolu, Microsoft'un internet sitesinde oradan buradan bir şeylere tıklayıp en sonunda indirme sayfasına ulaşmak değil. En kolay yol, birkaç gündür Microsoft'un sunucularına zor anlar yaşatan doğrudan indirme bağlantıları. 32 veya 64 bit tercihinize göre DVD imajlarını tek tıklamayla bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Gerisi ise DVD imaj dosyalarını DVD'ye aktararak, Windows 7'yi deneyeceğiniz bilgisayarınızı optik sürücüden başlatmak. Bu işlemlere girişmeden önce verileri yedeklemeyi unutmayın.

İndirme Bağlantıları
Lİnkler kırık

* * *

Windows 7 Beta Ürün Anahtarı

Windows 7'nizi indirdiniz ama kullanmak için ürün anahtarı almadınız. MSN Messenger kullanıyorsanız bunu yapmak çok kolay! Adım adım anlatıyoruz.
Windows 7'yi indirmek için verdiğimiz bağlantılardan yaptığınız indirme işlemi sapasağlam bittiyse, uzun süreli kullanmak için bir anahtara ihtiyacınız var. en zahmetsiz şekilde ürün anahtarı almak için ise izleyeceğiniz adımları sıralayalım istedik. Öncelikle Microsoft'un TechNet sayfasına giderek, Windows Live ID'nizle giriş yapmanız gerekiyor. Yani MSN Messenger hesabınız da diyebiliriz. Giriş yapacağınız yer, en üstte sağ tarafta.

* * *
Windows 7'ye Sürücü Takviyesi

Windows 7 olması gerekenden erken mi çıkacak? Microsoft artık ürün sürücüleri bile yayınlamaya başladı. Windows 7 için IntelliPoint ve IntelliType'ı indirin.
Microsoft, CES 2009'da Windows 7'yi herkese gösterdikten sonra rahat duramıyor! Genellikle son ana kadar kendi kaynaklarını son kullanıcılardan gizleyen Microsoft, Windows 7 için şimdiden deliler gibi çalışmaya başladı. Steve Ballmer tarafından yapılan sunumdan gazı aldığını düşündüğümü Microsoft, şu sıralarda kendi donanım destek sayfasından Windows 7 için bazı sürücüler yayınlamış durumda. Halka açık betanın başlamasıyla birlikte, Microsoft şu an için aralarında IntelliType ve IntelliPoint yazılım paketlerinin de bulunduğu birkaç sürücüyü kullanıcılara sunulmaya başladı.
Nasıl İndirebilirsiniz?
Donanım destek sayfasında en güncel yazılımları indirmek için Windows Update'i kullanabileceğiniz anlatan genel bir açıklama yapmayı ihmal etmeyen Microsoft, Windows 7' için de indirme bağlantıları sağlamış durumda. Ayrıca birkaç sürücüyü daha Windows 7 beta sürücü sayfasında bulabilirsiniz.
İndirin
Kullanıcı avatarı
pccanavari
Byte3
Byte3
Mesajlar: 132
Kayıt: 05 Mar 2021, 15:57

Re: windows 7 için gereken bazı şeyler

Mesaj gönderen pccanavari »

Linkler kırık
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 46482
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 4609 kez
Teşekkür edildi: 3923 kez

Re: windows 7 için gereken bazı şeyler

Mesaj gönderen velociraptor »

Silindi
Cevapla