Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Xp nin takipçisi bu işletim sistemi hakkında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
nefretimle
Bit
Bit
Mesajlar: 20
Kayıt: 16 Mar 2006, 10:55
İletişim:

Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen nefretimle »

sonunda kurduk ama "yamalı bohça"(vista) bize çok iş çıkarmaya başladı :)
sürücüleri yükledim program cdsi Xp ye yüklediğim cdden yükledim belki çalışır diye başarı ile yüklendi diye uyarı veriyor ancak resimde de gördüğünüz gibi beyaz bir ekran sadece.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2
Mesajlar: 1089
Kayıt: 08 Eki 2007, 15:57
cinsiyet: Erkek
Konum: Wake up--//
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen dnzbzkn »

Options kısmından preview yazısına tıklayın.
Kullanıcı avatarı
nefretimle
Bit
Bit
Mesajlar: 20
Kayıt: 16 Mar 2006, 10:55
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen nefretimle »

o seçenek zaten seçiliydi.kaldırdım bir daha işaretledim sadece değişen ekran penceresi siyah oldu.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2
Mesajlar: 1089
Kayıt: 08 Eki 2007, 15:57
cinsiyet: Erkek
Konum: Wake up--//
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen dnzbzkn »

Devices alanında webcam'in ismi yazıyor olmalı,o secenek secilimi?
Kullanıcı avatarı
nefretimle
Bit
Bit
Mesajlar: 20
Kayıt: 16 Mar 2006, 10:55
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen nefretimle »

evet o da seçili
ResimResim
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2
Mesajlar: 1089
Kayıt: 08 Eki 2007, 15:57
cinsiyet: Erkek
Konum: Wake up--//
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen dnzbzkn »

Biraz saçma olacak ama webcamin önünde koruyucu ufak bir kapak yok değilmi? :)
Kullanıcı avatarı
nefretimle
Bit
Bit
Mesajlar: 20
Kayıt: 16 Mar 2006, 10:55
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen nefretimle »

yok tertemiz herhangi bir engel yok.istiyorsan onun da fotosunu çekip yolluyayım :)
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1
Mesajlar: 1936
Kayıt: 06 Ara 2007, 16:13
cinsiyet: Erkek

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen Laneth »

Driverların güncel olduğuna emin olalım

Eğer "Capture card" kullanıyorsan, Options > Video Capture Filter... yolu ile "Capture card"ının desteklediği PAL veya NTSC modunun doğru işaretlendiğine emin olalım
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4
Mesajlar: 3238
Kayıt: 23 Nis 2008, 15:57
cinsiyet: Erkek

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen modestus »

vista için:

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/169530713/DRV_VC0303_50Hz_0927.zip.html
Kullanıcı avatarı
nefretimle
Bit
Bit
Mesajlar: 20
Kayıt: 16 Mar 2006, 10:55
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen nefretimle »

@modestus
verdiğin dosyayı indirim.hemen çalıştırdım programı ama aynı sorun devam etti.Daha önce yüklediğim programı kaldırıp öyle çalıştırayım dedim bu defa da kaldırmama izin vermiyor
Resim
Resim

@Laneth
"Capture card" dediğin ne, kullanmıyorum onu söylediğin adrese gittim burası açıldı.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
nefretimle
Bit
Bit
Mesajlar: 20
Kayıt: 16 Mar 2006, 10:55
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen nefretimle »

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ???
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4
Mesajlar: 3238
Kayıt: 23 Nis 2008, 15:57
cinsiyet: Erkek

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen modestus »

bir startup programıyla-mscongigdekileri kaldırır-yada çalıştıra msconfig yaz başlangıçta kameranın adını bul kaldır,yine olmadıysa perfect uninstall ile kaldır,verdiğim vista sürümü,olması lazım.
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1
Mesajlar: 1936
Kayıt: 06 Ara 2007, 16:13
cinsiyet: Erkek

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen Laneth »

tahmin ediyorum

A4-Tech markası

Vista desteğini kendi internet sitesinden doğrulattırdın mı?

Handbook, ambalaj vb'de yazanlar önemli değil
Kullanıcı avatarı
nefretimle
Bit
Bit
Mesajlar: 20
Kayıt: 16 Mar 2006, 10:55
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen nefretimle »

her yolu denedim ancak hala olmuyor.Bir de üstüne bu uyarı vermesi insanı daha cok sinir ediyor. :twisted:

Resim
Resim

@Laneth
dediğin gibi A4-Tech markası
bu doğrulatma işini nasıl yapacağım?
Kullanıcı avatarı
nefretimle
Bit
Bit
Mesajlar: 20
Kayıt: 16 Mar 2006, 10:55
İletişim:

Re: Vistayı kurdum WebCam sorunu?

Mesaj gönderen nefretimle »

I-Tech I168 modeli bir WebCam
Çin malı hem de bu ne illet bir şeymiş yaaaaa
Cevapla