Yazilar Koyu cikiyor
- daddy_cool
- Megabyte3
Yazilar Koyu cikiyor
Arkadaşlar Xp speed i yükledikten sonra masaüstündeki simgelerin isimleri koyu yazıyor yani gölgeli olarak üzerine tıklayınca düzeliyor fakat Daha sonra yine koyu oluyor! Bunu nası düzeltebilirim?
- rodi
- Kilobyte1
başlat>denetim masası>görüntü tıkla
daha sonra çıkan görüntü özelliklerinden>görünüm sekmesi tıkla orada >efektleri tıkla
Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim sekmeyi tıkla ve standart yap sorun çözülecektir

Kolay Gelsin.....
daha sonra çıkan görüntü özelliklerinden>görünüm sekmesi tıkla orada >efektleri tıkla
Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim sekmeyi tıkla ve standart yap sorun çözülecektir

Kolay Gelsin.....
En son rodi tarafından 17 Tem 2006, 15:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- daddy_cool
- Megabyte3
- rodi
- Kilobyte1
Aslında resimde işaretlediğim için ismini yazmadım resimde bi problm yok ama tekrar upload ediyorum şimdi
Görüntü özellikleri>görünüm>Effectler tıkla sonra altta
"Ekran yazı tipi kenarlarını düzeltmek için aşağıdaki yöntemi kullan "
yazan yerin solundaki kutucu tıkla daha sonra altındaki bölmeyi standart yap hallolacağını düşünüyorum..
Görüntü özellikleri>görünüm>Effectler tıkla sonra altta
"Ekran yazı tipi kenarlarını düzeltmek için aşağıdaki yöntemi kullan "
yazan yerin solundaki kutucu tıkla daha sonra altındaki bölmeyi standart yap hallolacağını düşünüyorum..
- daddy_cool
- Megabyte3
- daddy_cool
- Megabyte3
- daddy_cool
- Megabyte3
yoo hayır dün akşam Xp Speed'i Yüklemiştim(tabii Yüklemeden Önce Ne olur ne olmaz yedek almıştım! :D :D :D ) işte xp speedi yükledikten sonra oldu! daha halen xp speedi test aşamasındayım! :D Bakalım Xp speedin pc ye nasıl yararlar sağlıyor diye bir test edyorum Kendi pc'mde! Tabi eğer xp spedi yükledikten sonra bazı şeyler beğenilemeyebilir! fakat onun çinde o kayıtları segili adminimiz ve arkadaşlarımız birçoğunu geri veriyorlar! fakat tabiki hepsini vremiyorlar!çünkü Xp Speedi pc de birçokşeyi değiştiriyor! amaç tabiki pc'yi en iyi en hızlı hale getirebilmek!Güzel yapıyorlar fakat tabiki herkesin zevki farklı kimileri xp speedin değiştirdiği bazı özellikleri geri istiyorlar ki sevgili adminlerimizde elinden geldiği kadarı kadar istedikleri ayarın reg değerini geri verebiliyorlar ama yani xp speed o kadar çok şeyi değiştiriyor ki hepsini vermek mümkün değil tabiki! :D :D :wink: :wink: :wink: :D

- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11995 kez