Yazilar Koyu cikiyor

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Yazilar Koyu cikiyor

Mesaj gönderen daddy_cool »

Arkadaşlar Xp speed i yükledikten sonra masaüstündeki simgelerin isimleri koyu yazıyor yani gölgeli olarak üzerine tıklayınca düzeliyor fakat Daha sonra yine koyu oluyor! Bunu nası düzeltebilirim?
Kullanıcı avatarı
rodi
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen rodi »

başlat>denetim masası>görüntü tıkla
daha sonra çıkan görüntü özelliklerinden>görünüm sekmesi tıkla orada >efektleri tıkla
Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim sekmeyi tıkla ve standart yap sorun çözülecektir

Resim

Kolay Gelsin.....
En son rodi tarafından 17 Tem 2006, 15:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

arkadaşım görüntü özelliklerinden efektlere girdim oradan menü altında gölge gösteri tıkladım olmadı tık'ı kaldırdım yine olmadı! ayrıca senin koyduğun resmi göremedim sanırım bi problem var.Bi daha bakarsan sevinirim!
Kullanıcı avatarı
rodi
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen rodi »

Aslında resimde işaretlediğim için ismini yazmadım resimde bi problm yok ama tekrar upload ediyorum şimdi
Görüntü özellikleri>görünüm>Effectler tıkla sonra altta
"Ekran yazı tipi kenarlarını düzeltmek için aşağıdaki yöntemi kullan "
yazan yerin solundaki kutucu tıkla daha sonra altındaki bölmeyi standart yap hallolacağını düşünüyorum..
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

hayırr olmadı! işte bak böle oluyo! ilk resim Xp speed i yükledikten sonraki resim yani yazılar koyu alttaki resim ise XP speed'i yüklmeden önceki resim! yani olması gereken yazılar! ama yine olmuyo :evil:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

resimde pek fark edilmiyo fakat masa üstünde çok fark ediliyo! yazılarrin arkası koyu çıkıyo! Yani gölgeli çıkıyo! Dediğin gibi yaptım fakat olmadı! :!:
Kullanıcı avatarı
rodi
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen rodi »

Aynı sorun bendede vardı bizim küçükler kurcalamıştı benim bilgisayarı ben böyle hallettim sorun başka olabilir
Kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

yoo hayır dün akşam Xp Speed'i Yüklemiştim(tabii Yüklemeden Önce Ne olur ne olmaz yedek almıştım! :D :D :D ) işte xp speedi yükledikten sonra oldu! daha halen xp speedi test aşamasındayım! :D Bakalım Xp speedin pc ye nasıl yararlar sağlıyor diye bir test edyorum Kendi pc'mde! Tabi eğer xp spedi yükledikten sonra bazı şeyler beğenilemeyebilir! fakat onun çinde o kayıtları segili adminimiz ve arkadaşlarımız birçoğunu geri veriyorlar! fakat tabiki hepsini vremiyorlar!çünkü Xp Speedi pc de birçokşeyi değiştiriyor! amaç tabiki pc'yi en iyi en hızlı hale getirebilmek!Güzel yapıyorlar fakat tabiki herkesin zevki farklı kimileri xp speedin değiştirdiği bazı özellikleri geri istiyorlar ki sevgili adminlerimizde elinden geldiği kadarı kadar istedikleri ayarın reg değerini geri verebiliyorlar ama yani xp speed o kadar çok şeyi değiştiriyor ki hepsini vermek mümkün değil tabiki! :D :D :wink: :wink: :wink: :D :lol: :o 8)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 11995 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

hatayi tam olarak anlamadim , fakat xpspeed in bu sekilde yazi arkasini koyulastirdigini ilk defa duyuyorum, bununla ilgili bir ayar eklemedigime de eminim, ilginc