Dvd RW Cd leri Tanımıoyr
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Dvd RW Cd leri Tanımıoyr
Bozuk değil dvsd ancak ne dvd cd taktıysam tnaımadı beyler xp de takıyorum okuoyr tıklıoyrum boş gösteriyor ne yapmam lasım
- Laneth
- Gigabyte1

- Laneth
- Gigabyte1

Re: Dvd RW Cd leri Tanımıoyr
Üstteki işe yaramadıysa, CD/DVD yazmak için hangi programı kullanıyorsan, onu yeniden kuracaksın
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
sevgili kripteks bu günlerde sanırım benim anlamamda bir problem başladı. ben hiç bir şeyi anlayamıyorum sanırım. sorun tam olarak nedir. başlıkta diyorsun ki dvd, rw cd leri tanımıyor, içeriğinde çekemediğini söylüyorsun? ya ben anlamıyorum yada sen eksik anlatıyorsun. biraz daha açık anlat ki aynı sorunla karşı karşıya kalan arkadaşlarımız varsa her şekilde anlayabilsinler. (tabi bende)
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
hata sanırım bende kısaca şöyle açıklayım haklıısnız
dvd rw ım sağlam xp sağlam sanıyorum ancak ne cd taktıysam ne dvd taktıysam içi dolu olmasına rağmen xp boş gösteriyor çift tıklıyorum dvd nin içine giriyor cd ler dvdler boş görünüyor yani halbuki dolu :|
dvd rw ım sağlam xp sağlam sanıyorum ancak ne cd taktıysam ne dvd taktıysam içi dolu olmasına rağmen xp boş gösteriyor çift tıklıyorum dvd nin içine giriyor cd ler dvdler boş görünüyor yani halbuki dolu :|
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
dvd rw ın kaç hızııyla okuyor. ve sen o dvd ve cd leri kaçla yazdırdın. yazdırdığın hız dvd nin hızından yüksekse okuyamazsın abim
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
burak_dalkir yazdı:dvd rw ın kaç hızııyla okuyor. ve sen o dvd ve cd leri kaçla yazdırdın. yazdırdığın hız dvd nin hızından yüksekse okuyamazsın abim
ilgisi yok abi 10 gün önce okuduğu disc leri okumuoyr hepsi normal hızlarda yazılı
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
DMA modunu etkinleştirmeyi denesene. aynı olay bende de oluyor sürekli ben hala çözemedim. bazende cd gözünü temizlemeyi dene bakalım
- editci
- Megabyte2

bazen okuyucu cd veya dvd medyaları seçiyor. başka medya koyunca okuyor.