xp de kapanis
- artung
- Kilobyte1
xp de kapanis
arkadaşlar xp kapanırken xp deki gibi değilde 98 deki gibi bir kapanış şekline döndü.bunu nasıl eski haline getirebilirim?yardımlarınızı bekler teşekkürlerimi sunarım
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11978 kez
- artung
- Kilobyte1
velociraptor kardeş ilgine teşekkür ederim.sanırım bu sitenin belkemiği sensin.ingilizceden anlamasamda tarifin üzerine denetim masasından kullanıcı hesaplarına ulaştım ancak tüm tıklanacak yerlere gelince
''NetWare için istemci hizmetleri karşılama ekranını ve hızlı kullanıcı değiştirmeyi devre dışı bıraktı.Bu özellikleri geri yüklemek için NetWare için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekir.''diye bir hata veriyor ve tıklanacak yerler pasif yani orada işlem yapamıyorum.
tekrar yardımınızı bekliyorum.saygılar
''NetWare için istemci hizmetleri karşılama ekranını ve hızlı kullanıcı değiştirmeyi devre dışı bıraktı.Bu özellikleri geri yüklemek için NetWare için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekir.''diye bir hata veriyor ve tıklanacak yerler pasif yani orada işlem yapamıyorum.
tekrar yardımınızı bekliyorum.saygılar
- velociraptor
- Yottabyte4
https://www.sordum.net/main/data/kurtar.htm
üstteki linkte yeralan 1 nolu secenegi bir uygulayin bakalim ise yarayacakmi , registry nizin bir kismi zarar görmüs sanirim o nedenle elinizde bir yedek var ise onu da geri yüklemeyi deneyebilirsiniz
üstteki linkte yeralan 1 nolu secenegi bir uygulayin bakalim ise yarayacakmi , registry nizin bir kismi zarar görmüs sanirim o nedenle elinizde bir yedek var ise onu da geri yüklemeyi deneyebilirsiniz
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
- artung
- Kilobyte1
velociraptor kardeşim sizin tavsiyeleriniz ve yol göstericiliğiniz sayesinde yardım dosyalarını okurken problemi çözdüm ve sizinle paylaşmak istiyorum.
çözüm çok basit.''NetWare için istemci işite bundan kurtulmak lazım.bunun içinde ağ bağlantılarıma girip bağlantıya sağ klick özellikler orada NetWare için istemci var onun başına işaret koyup alltta kaldır var oraya tıklamak yeterli.tabiki sonrada denetim masası kullnıcı hesapları ve kullanıcıların oturum açma şeklini değiştir deyip çıkan bölümde sizin tarif ettiğiniz gibi tıkları koyup çıkmak hepsi bu kadar.
çözüm çok basit.''NetWare için istemci işite bundan kurtulmak lazım.bunun içinde ağ bağlantılarıma girip bağlantıya sağ klick özellikler orada NetWare için istemci var onun başına işaret koyup alltta kaldır var oraya tıklamak yeterli.tabiki sonrada denetim masası kullnıcı hesapları ve kullanıcıların oturum açma şeklini değiştir deyip çıkan bölümde sizin tarif ettiğiniz gibi tıkları koyup çıkmak hepsi bu kadar.
- velociraptor
- Yottabyte4