Windows acilis sorunu..

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

metinxx yazdı:prince of persia nın kırılmışı yokmu,piyasada dolu,veya biosdan devre dışı bıraksan cd romunu...
şiir gibi olmuş bea :D
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 66 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

bende POPu cd takılı olunca oynuyabiliyorum 2.cd yi istiyor açılmak için bu arada Sands of time bendeki cdsiz çalışma yaması varmı bilmem.
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

gerçektende,kafiye güzel oturmuş :D
rap gibi söyledim ve bastım kahkahayı,iyi yakalamışsın..
konunun bundan sonrası oyun bölümüne daha çok yakışır bence :wink:
En son metinxx tarafından 31 Tem 2006, 13:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

türkçe rap sözlerine uygun olabilir :D
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen Alesta »

metinx piyasada var mı bilmiyorum. ben emula ile indirdim. ve rezillik büyük boyutta. oyunu kuruyosun. biostan cd romu disable etmen bi işe yaramıyor. illa ide kablosunu çekeceksin. daemon tools la sanal dvd rom oluşturuyosun ve öle oynayabiliyosun oyunu.

1. bazı bilgisayarlarda kurulum ve bi kere oyunu aç kapattan sonra cd rom ide kablosunu artık çıkarmadan oynayabiliyosun oyunu.

2. bios tan disable etmek her bilgisayarda yemiyor. bazılarında yiyor bazılarından yemiyor ve benim gibi ide kablosunu tak çıkar yapman gerekiyor.

3. bazı bilgisayarlarda hiç bişi işe yaramıyor. kopya korumasını aşamıyosun ve oyunu oynayamıyosun.

4. bendeki pop sürümü : Prince of Persia: The Two Thrones

http://www.divxforever.net/index.php?sh ... +Of+Persia

bu adresi incelersen ne demek istediğimi daha net anlarsın. millet sıyırmış vaziyette kopya korumasını aşmanın yollarını arıyor.