c:\\registry\regbackup.reg geri alinamiyor:tüm veri kayida basariyla yazilamadi.bazi anahtarlar sistem veya diger islemler tarafindan acilmis
diyor...
peki diyelimki registride bir deger var ve sifir,benim yükledigim yedekde bu bir ise bunu degistirirmi (normalde harici düzeltmelerde ayni kaydi ard arda gir böyle bir uyari vermiyor,iste bunu anlayamiyorum)yoksa var diye hata mesajimi verir...mavi_gece_ yazdı:ben bunu 4 yerde söyledim ama kimse okumadi :evil:
bu bir hata degildir. windows ihtiyac duydugu kayitlari kendisi aciyor
sende onun üzerine eski kaydini yüklemeye calistigin zaman sana bilgi amacli rapor gösteriyor.
TüRKcESİ:
bu kayit var bosuna bu kaydi yüklemeye calisma demek.
Sonradan yüklenen deger ne ise o gecerli hale gelir ve eski registry degerini degistirir , var ise uyari vermez ve aynen yazar ( cünkü algilama yetenegi yok ne yazikki :) ) sadece komutu uygular, verilen hata registry deki permission (yetkiler ile ilgili birsey olsa gerek) , cözümüne simdilik yabanci kaynaklar dahil rastlamadim.metinxx yazdı: peki diyelimki registride bir deger var ve sifir,benim yükledigim yedekde bu bir ise bunu degistirirmi (normalde harici düzeltmelerde ayni kaydi ard arda gir böyle bir uyari vermiyor,iste bunu anlayamiyorum)yoksa var diye hata mesajimi verir...