Ekrana Görüntü Gelmiyor

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Elegance
Byte2
Byte2

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Mesaj gönderen Elegance »

Arkadaslar bilgisayarı açıyorum bios ekranı felan geliyo fakat windows loader'a gelince monitöre hiç bi görüntü gelmiyor. Neden olabilir böyle bisey bilginiz varmı.
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

büyük ihtimalle isletim sistem
inde sorun vardır. ayrıca bios'da bazı ayarlarla oynanmıs olabilir. 2. boot aygıtınızı harddisk olarak belirlediginizden emin olun
Elegance
Byte2
Byte2

Unde® yazdı:büyük ihtimalle isletim sistem
inde sorun vardır. ayrıca bios'da bazı ayarlarla oynanmıs olabilir. 2. boot aygıtınızı harddisk olarak belirlediginizden emin olun
bios'u resetledim. boot aygıtıda hdd olarak seçili. isletim sisteminden baska bi yolu olabilirmi bunun
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

baska bir seçenek oldugunu hiç sanmıyorum... çünkü isletim sistemine geçtigi anda görüntü gelmiyor diyorsunuz. ve o sırada bios kontrolu bıraktıgı için sorun biosta degildir. sisteminizi xp cd'si ile onarmayı deneyin... veri kaybetmezsiniz. olmaz ise sorun baska birseydedir
Elegance
Byte2
Byte2

Unde® yazdı:baska bir seçenek oldugunu hiç sanmıyorum... çünkü isletim sistemine geçtigi anda görüntü gelmiyor diyorsunuz. ve o sırada bios kontrolu bıraktıgı için sorun biosta degildir. sisteminizi xp cd'si ile onarmayı deneyin... veri kaybetmezsiniz. olmaz ise sorun baska birseydedir
tamam bi deneyim xp ile onarma yapmayı. sagol verdigin cevaplar için