ilginc bir problem (vga driveri)
-
- Byte1
ilginc bir problem (vga driveri)
sistem
p4 3.0
512 kingston ram
ge force 5200 128mb vga
160 gb samsung hdd
sorun su
bilgisayarda film izlemeye calisiyorum ama renkler 3 ana renkten olusuyor sanki.goruntu bozuk,anlasilmiyor.ekran kartinin surucusunu kaldirip surucusuz izlemeyi denedim.hersey gayet normal.hata driverdedir dedim ve internetten indirdim,yine ayni sorun.acaba ekran kartimmi arizalandi diycem son oyunlari rahatlikla oynuyorum.goruntu ayarlariyla
biraz ugrastim,ama nafile.
herhangi bir fikri olan yazsin lutfen.
p4 3.0
512 kingston ram
ge force 5200 128mb vga
160 gb samsung hdd
sorun su
bilgisayarda film izlemeye calisiyorum ama renkler 3 ana renkten olusuyor sanki.goruntu bozuk,anlasilmiyor.ekran kartinin surucusunu kaldirip surucusuz izlemeyi denedim.hersey gayet normal.hata driverdedir dedim ve internetten indirdim,yine ayni sorun.acaba ekran kartimmi arizalandi diycem son oyunlari rahatlikla oynuyorum.goruntu ayarlariyla
biraz ugrastim,ama nafile.
herhangi bir fikri olan yazsin lutfen.
- daddy_cool
- Megabyte3
Belki de Codec sorunu olabilir diyecem ama sen yine de bi dene! son codec pck ki yükle olmazsa ekran kartini baska bir arkadasinda dene eger onda da ayni sorunu veriyor ise Ekran Kartin Arizalidir demek! ama bana pek arizaliymis gibi gelmedi cünkü sen driverini kaldirdiktan sonra ekran kartinin görüntüyü yine ekran kartindan aliyorsun degil mi? ve sadece fark o zaman ekran kartin windows un kendi sürücüleriyle calisiyor!O büyük bi ihtimalle driverlerden kaynaklaniyo!veya ayarlarina bi bak!
-
- Byte1
267b'yi yüklemistim.dvx icin en iyisi hangisi acaba.hacker_a yazdı:Belki de Codec sorunu olabilir diyecem ama sen yine de bi dene! son codec pck ki yükle olmazsa ekran kartini baska bir arkadasinda dene eger onda da ayni sorunu veriyor ise Ekran Kartin Arizalidir demek! ama bana pek arizaliymis gibi gelmedi cünkü sen driverini kaldirdiktan sonra ekran kartinin görüntüyü yine ekran kartindan aliyorsun degil mi? ve sadece fark o zaman ekran kartin windows un kendi sürücüleriyle calisiyor!O büyük bi ihtimalle driverlerden kaynaklaniyo!veya ayarlarina bi bak!
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 66 kez
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=854 burdan :wink:asimen71 yazdı:65.73 versiyonu icin link yazabilirmisin.darkleo yazdı:İNDİRDİĞİN sürücü versiyonlarini yazarmisin. sana önerim 5200 icin 65.73 versiyonu.
diger gelmis gecmis tim versiyonlar http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10
- daddy_cool
- Megabyte3
KazaaCodecPack 2.72 Full yükle! Codecler iclerinde en sorunsuzu ve en yisidir bence!asimen71 yazdı:267b'yi yüklemistim.dvx icin en iyisi hangisi acaba.hacker_a yazdı:Belki de Codec sorunu olabilir diyecem ama sen yine de bi dene! son codec pck ki yükle olmazsa ekran kartini baska bir arkadasinda dene eger onda da ayni sorunu veriyor ise Ekran Kartin Arizalidir demek! ama bana pek arizaliymis gibi gelmedi cünkü sen driverini kaldirdiktan sonra ekran kartinin görüntüyü yine ekran kartindan aliyorsun degil mi? ve sadece fark o zaman ekran kartin windows un kendi sürücüleriyle calisiyor!O büyük bi ihtimalle driverlerden kaynaklaniyo!veya ayarlarina bi bak!
- mavigece
- Megabyte1
- İletişim:
media playerde izliyorsan eger media playeri ac ve
araclardan seceneklere gel.
cikan ekranda basarima gel.
altta video ivmesi diye bi yer var oradaki yükseltme cubugunu
yok'a getir filmi yeniden baslat.olmazsa sayet cubugun altindaki
gelismis sekmenine gel.
oradaki tikleri teker teker kaldir yada tik koy.
yani tikliyse tiki kaldir filmi yeniden baslat.
tik yoksa tik koy yeniden baslat filmi.
sirayla hepsii yap
hangi ayar olduguu aklima gelmedide....
kolay gelsin...
araclardan seceneklere gel.
cikan ekranda basarima gel.
altta video ivmesi diye bi yer var oradaki yükseltme cubugunu
yok'a getir filmi yeniden baslat.olmazsa sayet cubugun altindaki
gelismis sekmenine gel.
oradaki tikleri teker teker kaldir yada tik koy.
yani tikliyse tiki kaldir filmi yeniden baslat.
tik yoksa tik koy yeniden baslat filmi.
sirayla hepsii yap
hangi ayar olduguu aklima gelmedide....
kolay gelsin...
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- daddy_cool
- Megabyte3
arkadasim bu denilenler gibi büyük bi ihtimalle driver sorunu fakat eger donimla ilgili bi sorun ise ekran kartini baska bi pc de dene eger orda sorunsuz fakat sende sorunlu ise sorun driverdendir! sen belki onu kaldirirken driver tam olarak kalkmayabilir reg de falan belki kalintilari olabilir fakat tamamen kalkmasi gerek bence! tamamen kaldir ve sistemi ekran kartinin saglikli calistigi bi zamana geri döndür!
- aykutalp
- Byte2
Re: ilginc bir problem (vga driveri)
sorun sadece film seyrederkenmi oluyor yoksa masaüstündede renkler sadece 3 tanemi?asimen71 yazdı:sorun su
bilgisayarda film izlemeye calisiyorum ama renkler 3 ana renkten olusuyor sanki...
bu sorun icin mouse de masaüstünde bos bir yerde sag tikla/özellikler/ayarlar/gelismis/geforce fx 5200/renk düzeltme/renk degisikliklerini uygula basligi altindaki sekmeyi tümüne diye degistirirsen sorunun ortadan kalkabilir.
-
- Bit