soru: html siteye döviz kuru ekleme

Web tasarım, Web Programlama ve script dilleri konuları buraya
Cevapla
Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1
Mesajlar: 289
Kayıt: 18 Tem 2006, 13:18
cinsiyet: Erkek
Konum: İstanbul

soru: html siteye döviz kuru ekleme

Mesaj gönderen ghostma_n » 23 Tem 2008, 18:22

arkadaslar html bir site içine merkez bankasından döviz kurları, ismb'den de borsa bilgileri,hava durumu gibi bilgileri koyabilirmiyiz...



Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 28817
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 23 Tem 2008, 19:04

bu yapilabiliyor , kodunu netten bulmak gerek fakat sayfa acilisini oldukca agirlastiriyor
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free

Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2308
Kayıt: 15 Mar 2006, 10:10
cinsiyet: Erkek
Konum: Muğla / Bodrum / Gümbet
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir » 23 Tem 2008, 20:39

<iframe src="http://www.hamsicik.com/para/tcmbkur.as ... lan=f7f3f3" width="150" height="95" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth=1 marginheight=1 name="kurlar" border="0"></iframe>
bunu deneyebilirsin
ne olduğu nasıl olduğu önemli değildir,nedenlerin bir anlamı yoktur. sonuçlar önemlidir. sonuca gitmek önemlidir.

Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2308
Kayıt: 15 Mar 2006, 10:10
cinsiyet: Erkek
Konum: Muğla / Bodrum / Gümbet
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir » 23 Tem 2008, 20:40

bu benim kendi döviz kurum bende bunu kullanıyordum
<iframe src="http://webkaynak.org/doviz3/Doviz.asp" width="873" height="35" scrolling="no" border="0" frameborder="0"></iframe>
ne olduğu nasıl olduğu önemli değildir,nedenlerin bir anlamı yoktur. sonuçlar önemlidir. sonuca gitmek önemlidir.

Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2308
Kayıt: 15 Mar 2006, 10:10
cinsiyet: Erkek
Konum: Muğla / Bodrum / Gümbet
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir » 23 Tem 2008, 20:46

kodlama yapmayı özlemisim be
<script language="Javascript"
src="http://www.acrophobia.info/dosyalar/dov ... "></script>
ne olduğu nasıl olduğu önemli değildir,nedenlerin bir anlamı yoktur. sonuçlar önemlidir. sonuca gitmek önemlidir.

Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1
Mesajlar: 289
Kayıt: 18 Tem 2006, 13:18
cinsiyet: Erkek
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen ghostma_n » 26 Tem 2008, 18:43

sagolasınız...

Cevapla